top of page
Caută

În brațele Femininului...


În perioada 3-9 Mai, Soarele a activat Cheia a 2-a care are Umbra Dizlocării, Darul Orientării și Siddhi-ul Unității. Această cheie este activată în perioada 8.04.2022 – 8.05. 2023 de planeta Uranus, iar între 31.07 - 26.11.2022 de Nodul Nord.


Cheia a 2-a este una extrem de importantă pentru noi toți, întrucât este energia prin care ni se arată direcția pe care o avem de urmat în viață, iar în acest an, tematica sa va fi mult accentuată!


Probabil că ați simțit în ultima perioadă o energie care ne îndemna mai mult spre încetinire, chiar oprire decât spre activitate. Această energie a început să fie resimțită chiar din data de 28.04 cu intrarea Soarelui în Cheia 24 (Adicție, Invenție, Liniște) și a continuat cu activarea Cheii a 2-a.


De unde această energie?

Ambele Hexagrame ale acestor Chei au trigrama de sus formată din trei linii Yin care formează trigrama de pământ. Fiind formată doar din linii Yin, aceasta este trigrama cea mai receptivă dintre toate cele 8.

În plus, Cheia a 2-a este formată din 2 trigrame de Pământ, ceea ce o face singura cheie alcătuită doar din linii feminine. De aceea ea este asociată cu energia Divinului Feminin, energia primordială din care toate s-au născut!

Pictură: Freydoon Rassouli - Călătoria Iubirii


Cu ce ne ajută aceste informații?


Ei bine, ambele chei sunt deosebit de importante în ciclul solar. Cheia 24, formată din trigrama inferioară a fulgerului și trigrama superioară a pământului încheie Trimestrul Inițierii care a debutat la începutul lunii februarie. În tot acest timp am avut parte de energii care ne-au stimulat să ascultăm, să devenim martori la procesele noastre de purificare emoțională și mentală, am fost inițiați spre noi moduri de a fi, de a ne conecta cu Sinele nostru divin și de a ne regăsi curajul de a păși în necunoscut.


Aceste influențe au activat preponderent asupra mentalului nostru aducându-ne noi înțelegeri și noi perspective.

După toate aceste inițieri, Cheia 24 a venit la finalul trimestrului pentru a ne învăța să oprim șirul obsesiv de gânduri și să regăsim liniștea, ceea ce ne permite să activăm noi inspirații creative și să demarăm ceva nou. Această energie vine ca o retrospectivă a întregului trimestru invitându-ne spre deschidere, spre receptivitate și spre păstrarea acelor inițiative cu adevărat noi și valoroase.


În continuarea sa, Cheia a 2-a, care deschide Trimestrul Civilizației, adâncește procesul de receptivitate, de conexiune cu energia feminină. În cele 3 luni care urmează se deschide calea spre o manifestare mai ușoară la nivelul formei. Acum contează ceea ce construim, ce aducem în planul fizic, iar pentru a face acest lucru este nevoie ca mai întâi, să ne aliniem cu direcția sufletului nostru, a Sinelui Nostru Divin.


Ce este absolut fascinant la felul în care funcționează viața este faptul că pentru a manifesta, pentru a aduce în formă, înainte să acționăm, ni se cere mai întâi să accesăm o stare de receptivitate care să ne permită să ni se arate calea pe care avem de pășit!


Astfel, una dintre legile vieții este că avem nevoie mai întâi să ne deschidem să primim direcția și abia apoi să acționăm conform planului indicat. În acest mod ne asigurăm că ne aliniem cu ghidarea sufletului nostru și cu câmpul de sincronicități al vieții, menite să ne conducă fix acolo unde avem de ajuns.


În acest context, este posibil ca în această perioadă să ne fi simțit mai lenți, mai pe recepție, într-o stare mai contemplativă, practic, să ne fi accesat energia feminină care ne deschide spre astfel de stări.


Nu vă faceți griji, va urma și perioada de acțiune, însă această deschidere spre receptivitate este esențială în aceste momente!


Umbra Dizlocării și Darul Orientării


Au fost zile în care poate ne-am simțit debusolați, scoși de pe ax (Umbra – Dizlocării), dar care au facilitat și accesarea unei noi direcții, primirea de noi informații și orientarea spre o nouă Cale.


Este bine de înțeles că această Cheie face parte din Circuitul individual care este caracterizat de melancolie, starea de a nu ști și multă creativitate care apare în momentul prezent. De aceea, a fi prezenți cu stările noastre și a fi pe recepție este cel mai indicat lucru pe care putem să-l facem pentru a ne conecta cu energia Cheii a 2-a. Direcția se arată doar în momentul prezent, atunci când vrea ea!


Nu putem să forțăm acest lucru, nu putem să încercăm să potrivim lucrurile cu mintea, nu putem să ne imaginăm direcția noastră. Putem doar să avem deplină încredere în proces și în faptul că ea va veni spre noi la momentul potrivit. Este important să fim acolo, receptivi și să o primim în viața noastră.

Cu planeta Uranus în această cheie, timp de un an de zile, putem să ne pregătim pentru schimbări de direcție și multe lucruri neprevăzute care pot să apară în peisaj, însă toate aliniate cu planul divin pentru umanitate.


Divinul Feminin


Cheia a 2-a, a Divinului Feminin, ne învață să avem încredere în viață și în toate etapele pe care le parcurgem, chiar dacă uneori pare că ne rătăcim și că nu mai știm pe ce drum să o apucăm.

Pictură: Freydoon Rassouli - Respirația Creației


Energia sa este o energie mutativă care, oricând ne poate pregăti o surpriză prin indicarea unui nou drum de urmat. Astfel, viața ne învață să rămânem mereu prezenți și conectați cu fluxul său, într-o stare de deschidere și încredere deplină. Apariția sincronicităților în viața noastră este un semn că suntem pe direcția potrivită!


Ea ne învață să onorăm schimbarea care, chiar dacă ne scoate din zona noastră de confort, este inevitabilă. Doar în acest fel putem să simțim că trăim cu adevărat și aliniați cu Sinele nostru Divin, ceea ce, de altfel, ne și dorim!


Avem nevoie să învățăm să ne relaxăm și să ne deschidem să primim îmbrățișarea susținătoare și plină de iubire a vieții! Sinele nostru mai Înalt este mereu acolo, într-o conexiune continuă cu Sursa și mereu dispus să ne ghideze pe drumul nostru.


Important este să învățăm să-i primim iubirea și ghidarea, iar apoi să facem pașii pe noul drum indicat.


Toate aceste dinamici au loc la un nivel foarte subtil al Ființei noastre, iar pentru a ne conecta astfel este nevoie să învățăm cum să o facem. Aceasta presupune să ne liniștim gândurile, să ne temperăm emoțiile și să ne deschidem să simțim în noi această ghidare fină a sufletului nostru.


Orientarea vine ușor spre noi prin intermediul intuiției noastre și a șoaptelor unei inimi deschise. Uneori, s-ar putea să fie nevoie să așteptăm mai mult și să ne pierdem răbdarea, însă ghidarea potrivită va veni cu siguranță!


Adevărata semnificație și adevăratul scop al vieții pot fi descoperite doar în inimă – în experiența mistică a mișcării în sincronizare perfectă cu tot ceea ce este!” Cheia a 2-a, Richard Rudd


Partenerul de programare este Cheia 1 (Entropie, Prospețime, Frumusețe) – cea mai masculină dintre chei -, și ea ne arată că pentru a trăi o viață împlinită, în aliniată cu sufletul nostru, aspectele feminine au nevoie să se armonizeze cu cele masculine, receptivitatea cu acțiunea, primirea cu dăruirea și cu exprimarea de sine.


Siddhi-ul Unității


La nivelele cele mai înalte de frecvență, Cheia a 2-a ne cheamă pe toți Acasă spre accesarea spațiului în care cu toții suntem Unul! De asemenea, ne arată că drumul umanității spre unitate se face prin intermediul frumuseții, al creativității și al armoniei!


Al 2-lea Siddhi reprezintă natura originară a conștiinței înseși, manifestându-se ca un splendid plan desfășurat în timp și spațiu, purtat de curenții evoluției. Toate aceste călătorii mitice imită călătoria Pământului și a întregului Univers; și, așa cum ele încep prin părăsirea sprijinului cald al mamei și al propriei case, la fel, într-o bună zi, trebuie să se întoarcă la aceeași îmbrățișare armonioasă. Într-adevăr, acesta este destimul nostru final ca specie – să realizăm starea de Unitate și Identitate cu tot ce există.” Al 2-lea Siddhi, Richard Rudd


Cu iubire,

Camelia


152 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page