top of page
Caută

Ai încredere în viață!


Acesta este mesajul care a venit foarte puternic spre mine în aceste zile foarte interesante pentru mine, în care am cam uitat de acest îndemn...


Ultima lună, mai exact de la intrarea Soarelui în Cheia 36, pentru mine a fost ca un adevărat roller coaster, parcă s-ar fi deschis cutia Pandorei! Foarte multe lucruri de făcut, de organizat, sarcini noi, schimbări de program și încercarea mea de a-mi găsi fluxul printre ele...


A fost o perioadă foarte intensă, cu trăiri puternice la nivel emoțional, cu presiune mentală, anxietate și, uneori, cu o stare de copleșire și de neputință și o iritabilitate marcantă care mi-a afectat și somnul... ceea ce m-a făcut să fiu și mai iritabilă și mai nervoasă!


Au fost unele zile în care nu m-am mai regăsit pe mine... Unde era curgerea, optimismul, blândețea și fluxul de sincronicități cu care eu eram atât de obișnuită!?
Ei bine...mai sunt și zile dintr-astea... mai provocatoare, în care ritmul se schimbă și facem salturi spre noi nivele de a fi și de a funcționa...


Din fericire nu toată luna a fost așa, am fost mângâiată și cu momente magice și întâlniri de suflet, însă, per total... a fost intens!!!


Până în 2 octombrie au fost 6 planete retrograde, iar din 8 octombrie au mai rămas doar 4 .

Muuulte aspecte ascunse, reprimate, neglijate din trecutul nostru personal, colectiv și ancestral au ieșit la suprafață pentru a fi văzute și curățate... Multe dintre ele nici măcar nu erau ale noastre personal, însă pentru persoanele mai senzitive a fost ușor să ne confundăm cu ele.


Neliniștea


În ultimele zile, chiar sub tranzitul Cheii 57 a cărei călătorie ne plimbă de la Umbra Neliniștii la Siddhi-ul Clarității, prin Darul Intuiției, am simțit din plin neliniștea și agitația corespunzătoare Cheii 51 – partenera sa de programare, pe care o am în hartă de două ori.


Ce am observat în această perioadă a fost o accentuare a activității mentale care încerca să găsească o soluție și să mă facă să fiu mai activă ca să mă pot organiza mai bine pentru că mereu mai rămânea ceva nefăcut și mă făcea să fiu nemulțumită...


Doar că această strădanie, care a avut și beneficiile ei, m-a dus tot mai mult în nevoia de control, de activitate și într-o energie masculină care a ajuns să domine și să împingă într-un colț energia mea blândă, feminină după care întreaga mea ființă tânjea și striga ca un copil agitat!


Ca atare și fetița mea a fost mai agitată ca niciodată!!!


Și pe tot acest fond... Cheia 57 a venit cu mesajul ”Ai încredere în viață!”.


Din fericire, răspunsurile, înțelegerile și liniștea le-am regăsit recent, conectându-mă cu energiea blândă, feminină și subtilă a acestei chei.


Intuiția


Cheia 57 este conectată cu instinctul corpului, cu capacitatea acestuia de ”a asculta” viața, de a ști cum să se apere și să facă următorul pas în momentul prezent. Această energie reprezintă briza blândă a intuiției care ne transmite mesajele de care avem nevoie mereu în momentul prezent.


Aceste mesaje vin de dincolo de minte, din inteligența inerentă a corpului care s-a format în mii de ani de existență în acest plan fizic și care, atunci când este într-o stare de conștiență și de alertă sănătoasă, știe ce are de făcut.


”Darul al 57-lea al Intuiției este, practic sistemul de interacțiune armonioasă a corpului tău cu lumea exterioară.” Richard Rudd, Cheia 57


Pictura - Freydon Rassouli - Prezența Divină


Agitația Mentală


Problema este că, la nivelul umbrei, mintea transformă nevoia de supraviețuire și frica zilei de mâine într-o problemă continuă, generatoare de griji, neliniști și de anxietate. Astfel, mânați de frică și de mental tindem să acționăm spre a ne asigura ”viitorul” încercând să dobândim o stare cât mai mare de stabilitate pe care, de cele mai multe ori, o construim în exteriorul nostru prin posesiunile și reușitele noastre.


Cheia 57 face parte din Inelul Materiei, alături de Cheile 46, 18 și 48, și este conectată cu imprimările, cu condiționările și cu fricile pe care le-am dobândit în perioada cât eram în pântecul mamei. Așadar, aceste frici care au ieșit acum la suprafață sunt profunde și par să ne amenințe supraviețuirea noastră în planul fizic.


”Prin această cheie putem vedea că frica de orice fel este exarcerbată mai mult de anxietatea creată de mintea umană. A 51-a și a 57-a Umbră ne întrețin în continuu grijile în legătură cu viitorul șine fac să rămânem acordați într-o bandă îngustă de frecvențe care întreține o buclă mentală nesfârșită.” RR- Cheia 57


Într-o oarecare măsură ne este benefic să ne gândim la viitorul nostru și să acționăm pentru a ne consolida starea de stabilitate. Cu toate acestea, când grijile și neliniștea preiau controlul și ne fură starea de bine din momentul prezent noi pierdem contactul cu vocea intuiției din noi care ne ghidează cu blândețe. Activitatea se mută la nivel mental, iar la nivelul corpului simțim multă agitație și tensiune.


Reconectarea cu corpul


Ce avem de făcut este să revenim cu atenția și cu prezența în corp, să ne reconectăm cu el și cu înțeligența sa străveche, să ne calmăm, să inspirăm suflul vieții și să ne relaxăm.


Această reconectrare cu corpul are darul de a ne readuce în starea de liniște din care putem auzi vocea caldă a intuiției. În această stare, fricile se domolesc, zgomotul mental se atenuează și o nouă stare de prezență conștientă se activează în noi.


În această stare suntem din nou în siguranță chiar și în mijlocul celor mai mari provocări exterioare, iar de aici putem să observăm și să simțim ce anume ne face bine și ce nu, ce mai este necesar să menținem în viața noastră și la ce să renunțăm, ce pas avem de făcut în continuare. În plus, la acest nivel ne conectăm cu aspectul feminin și blând al vieții menit să ne ia în brațe și să ne conducă lin și cu claritate spre viitor.


Atunci când omenirea va reînvăța, așa cum începe acum să o facă, să aibă încredere în latura sa mai profundă, feminină, mintea va intra în mod natural în propriul ritm. Intuiția provine din întreg, așadar duce în mod natural la sinteză, iar intuiția sprijinittă de intelect este capabilă de lucruri extraordinare.” Richard Rudd, Cheia 57


Din acest spațiu ne putem observa mintea și programele sale care urlă și se aglomerează în capul nostru și furându-ne starea de bine de aici și acum.


Este în regulă să avem frici, este în regulă să fim neliniștiți, să ne simțim copleșiți uneori, este ok să nu știm ce să facem și este ok ca viața să devină uneori haotică. Toate acestea fac parte din povestea noastră umană. Însă dincolo de ele există un alt mod de a experimenta viața. Dincolo de zgomote care mai de care mai asurzitoare există un spațiu de liniște care ne invită la conștiență, la conexiunea cu corpul noastru și la a avea încredere în viață și în ceea ce urmează.


În brațele blândeții


”Conștiința este cel mai subtil și blând fenomen. Claritatea se referă la perceperea acestei blândeți în centrul tuturor lucrurilor. În câmpul acustic al vieții, totul apare din blândețe și se întoarce la aceeași blândețe. Când îți trăiești viața în armonie cu această blândețe, intri în consonanță cu ceea ce se numea în vechime, Tao – transcenderea contrariilor.” RR – Cheia 57Descoperim astfel că dincolo de zgomot este liniște, dincolo de frici este încrederea, iar dincolo de agitația mentală, este înțelepciunea corpului care este mereu în contact cu întreaga mișcare subtilă a vieții!


Treptat învățăm să ne oprim din agitația cotidiană, să respirăm, să ne relaxăm și să avem din nou încredere în viață!


Cu căldură și iubire,

Camelia

164 afișări2 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

2 Comments


Pop Nicolaie
Pop Nicolaie
Oct 15, 2022

Tot fluxul de trairi, ganduri, emotii....fac parte din dinamica vietii. Noi putem ajunge, insa, la o stare de detasare, in care suntem constienti ca suntem o prezenta constienta care interpreteaza diferite roluri in diferite piese. Aceasta detasare ne ofera o perspectiva diferita asupra experientelor noastre in corpul fizic si nu numai. Devenim mai calmi si incet, reusim sa ne acceptam viata fara a mai incerca sa o controlam foarte mult. Devenim constienti ca suntem actorul ce interpreteaza rolul si care poate schimba chiar scenariul.

Like

😍multumesc

Like
bottom of page