top of page
Caută

Când viața îți șoptește și te ghidează - Rochia Roșie


Din nou și din nou, viața, prin modul său magic și jucăuș, îmi amintește faptul că am o conexiune subtilă și foarte interesantă cu timpul armonic descris prin Sincronarul Maya, bazat pe viziunea lui Jose Arguellas asupra Calendarului Mayaș. Nu știu de ce și pentru ce, însă constat că această conexiune este vie și foarte hrănitoare!


Observ pentru a nu știu câta oară cum această energie mă ghidează cu blândețe și răbdare și-mi spune să am încredere și să fac încă un pas pe calea mea...


Iar ca să mă motiveze, din când în când mă aliniază cu niște sincronicități surprinzătoare care-mi fac inima să râdă și îmi bucură întreaga ființă. 😍


Iată un exemplu pe care l-am trăit în aceste zile:


Vineri, conform calendarului, a fost o zi de Noapte Albastră - arhetipul prin care sondăm inconștientul și visele și ne conectăm cu abundența vieții.


În această zi am început un modul foarte special sub ghidarea profesorului meu Georges Colleuil, o încununare a parcursului de formare în Referențialul Arhetipurilor Personale, metoda sa, început în 2016.


În această zi am vorbit despre arhetipuri și despre potențialele noastre.


În a doua zi, Georges ne-a vorbit de sămânța care conține în structurile sale toată informația devenirii sale, la fel cum o conținem și noi deja. Această zi în Calendarul Mayaș a fost o zi de... - Sămânță Galbenă, care ne transmite același mesaj.


Duminică, în ultima zi, am simțit să mă îmbrac într-o rochie roșie.


Pictura: Freydoon Rassouli - Born Free


Cu o zi în urmă, mintea îmi sugerase să port acea rochie sâmbătă, însă ceva din mine, mai înțelept, a ignorat pornirea și astfel am ales să o rezerv pentru duminică, deși îmi lua mai mult timp să pregătesc o altă ținută.


Duminică, în ultima zi de curs, îmbrăcată în roșu am simțit cum mă reconectez cu toată esența și cu energia mea fundamentală. Pur și simplu am vibrat în ținuta respectivă și am radiat!


Surpriza, când am ajuns în sală a fost să constat că încă două persoane din grupul meu se îmbrăcaseră tot în roșu! 😀


Curioasă să văd care este arhetipul zilei am descoperit că acesta era Șarpele Roșu - chiar arhetipul meu! 🥰


A fost o zi de-a dreptul inițiatică la cel mai profund nivel, o inițiere în Sine!


Sincronicitățile au continuat...


Ieri, în ziua dedicată detașării, printr-o serie de întâmplări, am fost nevoită să mă detașez de planul făcut și să-mi mai amân plecarea la Cluj cu încă o zi. Conform Sincronarului, a fost o zi White World Bridger - arhetipul care ne susține să exersăm detașarea.😇


Iar acum, când scriu, constat din nou, cât de minunat este acest Univers care, prin toate schimbările aduse, mi-au permis să fiu azi prezentă alături de mama mea la mormânturile a două femei extrem de importante pentru mine: bunica și mătușa mea. Vă iubesc! 💗


Tema zilei de azi este Mâna Albastră - Vindecarea. 🙏


Mâine va fi o zi de Stea Galbenă - o zi de conectare cu armonia vieții, fix ceea ce ne propune acest Sincronar Mayaș - reîntoarcerea la ritmurile armonice ale vieții prin care să trăim în conexiune cu natura și cu ghidarea noastră interioară.


Pentru a oferi și altora acest minunat dar am pregătit alături de prietena mea Alina Mornea, o zi de Inițiere în Sincronarul Maya - în data de 6.11.2022, între orele 10:00 - 18:00.


Detaliile le găsiți apâsând butonul de mai jos. ☺️
Vă îmbrățișez cu iubire și dorința de a ne regăsi fiecare ritmul armonios de a trăi!


Camelia

💗🌟🥰55 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Opmerkingen


bottom of page