top of page
Caută

Ciclul Stelei Galbene – Armonie, Eleganță, Frumusețe, Artă


Astăzi, 02.02.2023, este ultima zi din cele 13 zile din Ciclul Stelei Galbene, care încheie și marele ciclu de 260 de zile. Arhetipul său este reprezentat de Soarele Galben cu tonul 13 – o invitație la Ființare, radianță pură și transcendență.


Prin felul în care s-au desfășurat lucrurile în viața mea azi, într-un mod magic, s-a creat un spațiu minunat care să mă facă să mă opresc și să savurez energia acestei clipe, a acestui moment special al trecerii dintre cicluri.


Într-un mod sincronistic, cum altfel?!😊, la nivel de tranzite decodificate prin Roata I Ching-ului, tot azi Soarele a trecut din Trimestrul Transformării în Trimestrul Inițierii, o dată cu activarea Cheii 13 (Discordie, Discernământ, Empatie), invitându-ne astfel să ne lăsăm inspirați de poveștile împărtășite din experiențele de viață ale celor care ne cheamă să-i ascultăm.


Ca un făcut, această Cheie are natura de a fi Martor și de a asculta experiențele din trecut așa că, astăzi vă povestesc și eu despre ultimele 13 zile și acest minunat Ciclu al Stelei Galbene.


Steaua Galbenă reprezintă al 8-lea dintre cele 20 de arhetipuri din sistemul Maya Dreamspell și este conectată cu tot ceea ce este stelar, frumos, armonios, rafinat, elevat, o frecvență dincolo de realitatea noastră uzuală, care are o natură stelară.


În curgerea celor 20 de cicluri a câte 13 zile din totalul de 260 de zile, acest ciclu reprezintă o încununare a tuturor celorlalte și aduce cu sine o emanație a Grației Divine, care vine să ne învăluie, să ne mângâie și să ne amintească faptul că viața este minunată și că direcția noastră ca umanitate este spre crearea frumuseții și manifestarea armoniei prin formele pe care le dăm naștere.


Radianța Esenței noastre unice


Această energie a Stelei Galbene este o energie de radianță, de a lăsa lumina din noi și frecvența noastră unică să emită și să se transmită în Univers, imprimând și infuzând fiecare spațiu și întâlnire cu amprenta noastră specifică, armonioasă.


Steaua Galbenă ne cheamă ca în aceste zile să ne gășim frecvența noatră autentică și să ne aliniem cu cântecul nostru sacru lăuntric. Sub influența acestui arhetip, avem ocazia să ne amintim că noi purtăm în interior o sămânță stelară, o amprentă galactică pe care suntem chemați să o conștientizăm și să o ancorăm pe Pământ.


Am simțit aceste zile sub forma unei infuzii continue de energie sacră menită să ne facă să ne amintim de noi, de rezonanța noastră naturală căreia să-i permitem să curgă în lume prin simpla noastră stare de Ființare.


Deloc întâmplător, acest ciclu urmează după Ciclul Vulturului Albastru, care ne-a invitat să ne rafinăm percepția, să ne clarificăm viziunea și de a ne asuma rolul de a fi în serviciul planetar.


Acest rol de a fi în serviciul planetar, în Ciclul Stelei Galbene, se rafinează și se conturează în jurul simplei stări de A FI! Acum ni se amintește și avem ocazia de a deveni conștienți de rolul colosal pe care îl jucăm în vasta interconectivitate a vieții, atunci când avem curajul să dăm la o parte ceea ce nu ne mai reprezintă și să ne asumăm pe de-a-ntregul.


Pur și simplu fiind noi înșine, înțelegând felul în care ne este natural să funcționăm ne punem în serviciul vieții într-un mod firesc, care curge din esența noastră interioară. Din acest spațiu nu mai este nevoie să forțăm lucrurile să se întâmple, nu mai trebuie să fim altcineva decât cine suntem, nu mai e cazul să ne punem măști și să acceptăm roluri care nu ni se mai potrivesc.


Chemare aici este spre a regăsi armonia lăuntrică, pe care fiecare dintre noi o are sădită în Sine, și să lăsăm această armonie să se exprime în lume prin arta care emană din noi, prin curgerea vieții prin noi.


Exprimarea Frumuseții și Arta


Ne-am obișnuit să credem că doar anumite persoane au capacitatea de a crea și de a fi artistice, doar că această artă pe care suntem chemați cu toții să o facem vizibilă nu se rezumă doar la a picta, a cânta, a dansa sau a scrie frumos. Bineînțeles că și acestea sunt manifestări extraordinare ale divinului din noi, însă avem acum ocazia să descoperim noi forme de artă latente în interiorul nostru prin felul în care ne aranjăm, prin rafinamentul cu care ne îmbrăcăm, prin modul elegant în care ne organizăm casa, prin felul în care ne îngrijim grădina, prin modul în care ne exprimăm, gătim sau facem orice altceva care permite frumuseții să se arate în lume.


Atunci când ne dăm voie să FIM cu adevărat, orice facem poate fi o formă de artă. Acest ciclu care se repetă o dată la 260 de zile, este aici să ne amintească faptul că acest mod de a trăi și a ne exprima nu este rezervat doar acelor câțiva mai norocoși, ci că reprezintă, în esență, calitatea noastră de ființe umane.


Pictura: Freydoon Rassouli - Călătoria Sufletelor


În unele dintre discursurile sale, RA URU HU, cel care a transmis linia de cunoaștere care a devenit sistemul Human Design, menționează faptul că direcția noastră la nivel de umanitate este spre Unitate – Poarta a 2-a, care în sistemul Cheile Genelor are atributele (Dizlocare, Orientare, Unitate) și Frumusețe care este conținută în partenera sa de programare – Poarta 1 – a Creativului, a exprimării de Sine, descrisă și prin (Entropie, Prospețime, Frumusețe).


Iată că, diverse filoane de înțelepciune se întâlnesc într-un punct comun, deloc întâmplător. Steaua Galbenă ne indică faptul că nu există o singură cale prin care să ajungem la Esența noastră Divină!


Călăuza interioară


Pe lângă rolul său de a crea Frumusețe, Steaua Galbenă are și rolul de a fi o călăuză prin viața noastră, tocmai prin faptul că ne amintește să ne regăsim armonia în viața de zi cu zi și, astfel, calea către stele!


În sistemul Human Design, calea se dezvăluie prin urmarea Strategiei și Autorității noastre specifice, în Cheile Genelor prin rafinarea frecvențelor și transmutarea umbrei, transformarea sa în daruri și Siddhi-uri, iar în Sincronarul Maya, prin cultivarea armoniei interioare.


Fiecare dintre aceste procese vorbesc de fapt despre același lucru și anume: descoperirea esenței noastre interioare și urmarea ghidării sale, prin eliminarea rezistenței exterioare și rafinarea frecvenței noastre interioare pe octave care să fie în rezonanță cu fluxul armonios și susținător al vieții.


Cu alte cuvinte suntem invitați să privim cu sinceritate în interiorul nostru și în dinamica noastră cu viața și cu ceilalți, să dăm la o parte tot ceea ce nu ne mai reprezintă și nu ne mai susține înaintarea.


A FI Iubire și Armonie


Ajungem astfel să descoperim o stare de armonie interioară care reprezintă esența noastră pură – aceea de A Fi Iubire! Fiecare dintre noi, parcurgând acest proces de reîntoarcere la Sine ajunge să-și descopere cântul său unic, muzicalitatea sa particulară care se încadrează perfect în marea orchestrație simfonică a Iubirii pe Pământ!


Pictura: Toni Carmine Salerno - Inima Sacră


Pe orice cale am fi, Iubirea este calea, iar ancorarea sa se face prin deschiderea inimilor noastre. Indiferent de drumul pe care alegem să-l parcurgem, acesta ne va aduce pe toți aici: să trăim plenar, cu inima deschisă permitându-i frumuseții noastre interioare să se manifeste în lume prin intermediul formelor!


Provocarea acestei perioade și, totodată, și invitația sa a fost de a reuși să găsim, să aducem sau să păstrăm armonia în viața noastră. Iar acest proces, presupune o muncă amplă cu Sine. În funcție de nivelul de conștiență al fiecăruia, ne este mai ușor sau mai provocator să ajungem să ne centrăm în situații destabilizatoare și să regăsim echilibrul interior. Însă, în dinamica vieții, fiecare ciclu de 260 de zile se încheie cu Cilcul Stelei Galbene și, astfel, ni se reamintește constant faptul că armonia este calea și că tot ceea ce căutăm, de fapt, există deja în noi și are doar nevoie să se exprime, să-și emane frumusețea în lume, să se arate în deplinătatea unicității sale!


Prin urmare, regăsirea armoniei în interiorul meu mă ajută să o aduc în relațiile mele și îmi permite să o las să se transmită în viața mea.


Doar aducându-ne lumina noastră unică pe lume și exprimând și manifestând frumusețea noastră interioară vom reuși să contribuim la împământarea acestei energii rafinate pe Pământ. Când ne aducem împreună, fiecare strălucind din esența noastră specifică, creăm un câmp unificat al autenticității și al eleganței, care are darul să deschidă o cale și pentru cei care sunt în punctul de a alege să trăiască din nobleța lor interioară.


În tarot, arcana a VIII-a – Justiția, ne transmite același mesaj ca și arhetipul Stelei Galbene – acela al găsirii armoniei personale care este aliniată cu armonia universală a vieții și cu Legile Divine, armonie care ne este accesibilă atunci când avem curajul să ne trăim calea autentică dând mintea la o parte și asumându-ne calea Esenței noastre Divine. Această cale mai este numită în anumite transmisiuni spirituale - Calea Inimii.


Deschiderea inimii ne permite accesul la anumite frecvențe și înțelegeri pe care intelectul nu le poate accesa și, pentru a ne îmbrățișa total viața, suntem chemați să avem încredere în partea din noi care este ascunsă vederii, dar care devine atât de prezentă și de grăitoare atunci când știm să ne rafinăm percepția și să o ascultăm.


Începând de mâine, se deschide în fața noastră un nou ciclu de 260 de zile care începe cu Ciclul Dragonului Roșu pe care îl voi prezenta în zilele următoare.


Steaua Galbenă este unul dintre cele 20 de arhetipuri mayașe din sistemul Maya Dreamspell, numit și Sincronarul Maya. Dacă te atrage și îți vorbește acest sistem, te invit să îl descoperi în cursul de Inițiere în Sincronarul Maya pe care îl voi susține împreună cu prietena mea Alina Mornea, în data de 18.02.2023.


Pentru mai multe informații și înscriere te invit să apeși butonul de mai jos.


Cu bucurie infinită și drag de viață,

Camelia

96 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page