top of page
Caută

Pe tine ce te hrănește?

Profit de aceste câteva ore în care minunata Lună activează Cheia 27 pentru a da viață acestor contemplări.


Această Cheie a fost activată de către Soare în perioada 22-28 Aprilie și a creat întreaga atmosferă pentru desfășurarea Sărbătortilor Pascale, un minunat context pentru a observa dinamica sa energetică.
Cheia 27 este o cheie tribală care face parte din circuitul Apărării și reprezintă o cheie extrem de importantă pentru noi toți, indiferent dacă o avem sau nu în harta noastră personală.

Conform Cheilor Genelor, Cheia 27 are Umbra - Egoismului, Darul – Altruismului și Siddhi-ul – Mărinimiei. Aici este codificată energia prin care dăruim și contribuim la susținerea celorlalți, în acord cu profilul nostru specific.

În această perioadă, câteva întrebări au persistat în atenția mea: ”Ce anume mă hrănește cu adevărat?”, ”Sunt capabilă să aleg acele experiențe care mă hrănesc cu adevărat?”, ”Cum îi hrănesc eu pe ceilalți?”.


Cheia 27 are legătură cu ”a hrăni”, atât pe noi, cât și pe ceilalți, iar la nivelele cele mai înalte de frecvență este numită și ”Hrana Zeilor”.

Am observat că persoanele care au această cheie au o relați specială cu mâncarea și le place foarte mult să gătească și să-și petreacă timpul în bucătărie. De asemenea, aceste persoane au un dar special în a îngriji, mai ales copiii, dar și alte persoane mai vulnerabile: bătrânii, bolnavii, etc. Au o atingere foarte susținătoare, de-a dreptul vindecătoare!

Să ofere și să se ofere celorlalți le vine foarte natural, uneori mergând până la sacrificiul de sine. Astfel, devine extrem de importantă manifestarea unei frecvențe sănătoase a acestei energii.


Umbra Egoismului


Umbra Egoismului conține aspectul represiv - cel al sacrificiului de sine – atunci când nu țin cont de nevoile mele, renunț la bunăstarea mea și mă jertfesc pentru ceilalți, oferind atunci când nu am de unde sau când nu este cazul să ofer și aspectul reactiv – egocentrismul - atunci când nu contează nevoile celorlalți, ci doar ale mele și fac tot ceea ce-mi stă în putință să mi le satisfac, ignorând complet un sentiment al echilibrului și corectitudinii.

De multe ori, mai ales în cadrul diferitelor noastre relații de cuplu, cu părinții cu prietenii, etc., nu știm exact justa măsură a dăruirii și astfel, fie dăruim prea mult, fie ne este teamă să oferim.


Cheia 27 este o cheie din Centrul Sacral, marele centru al forței noastre vitale, iar măsura acestei dăruiri ar trebui să vină din răspunsul nostru sacral, adică din disponibilitatea noastră energetică. De aceea, relația cu corpul nostru și locuirea corpului nostru devin esențiale!

Atunci când suntem în echilibru și conectați cu corpul nostru, simțim cât, când și cui să dăruim. Este important ca dăruirea noastră să se facă din pleaplinul noastru, iar aceasta este una dintre marile legi ale acestei chei:


Mai întâi trebuie să ai, ca să dai!


De aceea este important să știi să te hrănești pe tine mai întâi!

Darul Altruismului


Din acest spațiu, vei putea mai apoi să dăruiești și celorlalți într-un mod sănătos și să manifești Darul Altruismului. Atunci când este în aliniere cu tine, dăruirea este o energie care te încarcă la nivel energetic, îți produce satisfacție. Frustrarea și sentimentul de gol interior sunt semnele că nu ești aliniat cu tine!


La această frecvență s-ar putea să observi și cât de ușor și de natural poate fi să oferi. Poate că nu ai bunuri materiale, însă ai timp și poți să-ți oferi timpul sau serviciile, sau o vorbă bună, o privire susținătoare, un zâmbet de încurajare. Când privim cu sinceritate în interiorul nostru fiecare descoperă că poate dărui ceva cu lejeritate.


Astfel, din energia ușurinței, fiecare se simte hrănit și susținut, iar societatea înflorește. Această energie a oferirii face parte din natura noastră umană, care transcende individualitatea noastră. Aici descoperim cât de minunat este să ne permitem să fim în acest flux aliniat al dăruirii și al primirii. Generozitatea ne face umani!

Revenind la întrebarea: ”Ce mă hrănește cu adevărat?”, acum că trăiesc într-un spațiu de abundență, mi-am dat seama că această hrănire vine pe foarte multe căi și că trancende cu mult noțiunea de mâncare fizică cu care ne-am obișnuit. De multe ori mă simt mai hrănită când sunt cu stomacul mai gol, dar înconjurată de prieteni cu care am discuții fructuoase și cu care petrec timp de calitate. Am constatat că mă hrănește spațiul și ordinea, în timp ce aglomerarea și dezordinea îmi fură energia.

De asemenea, mă hrănește o îmbrățișare sinceră, din iubire și prețuire, entuziasmul celorlalți, o plimbare în natură, conexiunea cu Soarele și cântecul păsărilor. Mă încarcă frumusețea, armonia și faptul de a mă simți conectată cu viața și cu natura.
Sunt multe aspecte ale acestei hrăniri, iar observarea lor ne ajută să conștientizăm ce anume ne încarcă și care sunt nevoile noastre reale.


Care este hrana potrivită pentru corpul și sufletul nostru? Ce ne susține cu adevărat și cine sunt oamenii care pot să ne ofere cu naturalețe ceea ce noi avem nevoie?

Căci, o altă lecție a acestei chei este să învățăm să ne deschidem spre cei care pot să ne ofere ceea ce avem nevoie și să nu-i forțăm pe ceilalți cu pretențiile noastre.

Siddhi-ul Mărinimiei


Nivelul Siddhic al Mărinimiei ne cheamă să ne conectăm cu o dimensiune mai înaltă a societății noastre în care fiecare este hrănit și fiecare dăruiește din iubire.

”Matematica Iubirii este parte integrantă a structrurii întregii vieți pe Pământ, dar numai după ce descoperim aceste legi, vom putea să ne atingem potențialul nostru cel mai înalt. Ineregtă celui de-al 27-lea Siddhi este descoperirea legii divine a Filantropiei – iubirea față de întreaga omenire. Filantropia dezleagă secretul energiei gratuite, pentru că dăruiește inteligent. A dărui fără conștientizare este caritate, a dărui conștient este filantropie. Al 27-lea Siddhi știe să facă diferența între ceea ce este viu și ceea ce se descompune și oferă neîncetat către ceea ce este viu. La acest nivel, Cheia 27 devine capabilă de vindecări miraculoase.” Cel de-al 27-lea Siddhi – Mărinimia, Richard Rudd

Pe tine ce te hrănește și ce anume hrănești?

Cu iubire,

Camelia

111 afișări2 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

2 Comments


F. frumos, multumesc, hrana pentru suflet si pentru toata fiinta noastra, o tema foarte importanta, are de a face cu ce prioritati ne punem, ce este adevarat important pentru noi.

Am primit mail-ul cu anuntul postarii si pot sa fac si comentariu, it works :)

Like
Camelia Scheau
Camelia Scheau
May 02, 2022
Replying to

Mulțumesc, Cosmin! 💓

Like
bottom of page