top of page
Caută

Ziua în afara Timpului - 25 iulie


Ieri a fost o zi foarte interesantă...


M-am trezit foarte bine-dispusă, liberă, am și dansat, m-am desfătat în propria-mi energie... Am reușit chiar să-mi fac și exercițiile fizice de dimineața, ceea ce a fost o mare reușită!Apoi, am plecat în oraș pentru că aveam o programare... la care... am întârziat vreo câteva minute... nu că ar fi fost prima dată... dar totuși, ceva era în aer... parcă ceva esra diferit decât altădată... chiar mi-am spus în sinea mea că azi mă simt scoasă din timp...


Ajunsă la salon am povestit despre un film pe care l-am văzut cu câteva săptâmâni împreună care a declanșat un șir lung de sincronicități. Acest film se numește Chocolat și este despre ciololată, iubire și... inițieri maiașe (pe care le-am ținut pentru mine).


Mai târziu, m-am întâlnit cu o prietenă dragă cu care intenționam doar să ne intersectăm, să schimbăm câteva minute care, ulterior... s-au transformat într-o oră... A fost minunat, eram liberă și m-am bucurat de experiență!


După aceea, pașii mei au fost ghidați spre un magazin naturist pentru a căuta un anumit tip de ciocolată, pe care nu l-am găsit. Am găsit în schimb o altă prietenă care m-a întâmpinat zâmbitoare, radiantă și cu brațele deschise, spunându-mi cât se bucură să mă vadă în această zi specială!


Uau! Depre ce este vorba?!


Această zi specială de 25 iulie este Ziua în afara Timpului la Mayași, o zi portal aflată la întâlnirea a doi ani - cel care se încheie și cel care va începe mâine!


Superb!


Așadar, feelingul meu, acea percepție subtilă intuitivă îmi comunicase deja, cumva aceste lucruri, însă eu încă nu pusesem toate piesele cap la cap. Chiar eram ieșită din timp!


Ce am mai găsit în schimb în magazin a fost o carte foarte interesantă schisă de un autor pe care nu îl cunoșteam - Ivo Valkenburg - o persoană care a avut misiunea să aducă pe lume energia iubirii și a trăirii din inimă.


Cu această ocazie am aflat că autorul acestei cărți a făcut tranziția spre planurile înalte, sâmbătă seara, cam în aceeași perioadă în care mă perindam și eu pe acolo, o localitate în care n-am mai fost niciodată! What?!?!


Pe coperta acestei cărți este un lup. Lupoaica albă este animalul meu totemic și ghidul meu de putere.


În plus, în cadrul programului Deschiderea Inimii (bazat pe Secvența Venus din Cheile Genelor) pe care îl ghidez acum, am ajuns vineri la Sfera Inteligenței noastre spirituale - SQ - cea care guvernează înțelepciunea inimii. În această poziție eu am Cheia 63.1 - Adevăr și Încredere.


Vă dați seama că am plecat acasă cu această carte!


Ajunsă acasă, la îndemnul unei alte prietene, am deschis cartea ”întâmplător” și ea s-a deschis la aceeași pagină ca și în magazin - pagina 158. Cheia 58 repezintă Perla mea - o cheie far care mă călăuzește în această viață - Bucuria și iubirea de viață!


Numerele adunate dau 14 - Temperanța - în tarot - care ocupă poziția care guvernează experiența mea de viață în RAP (Referențialul Arhetipurilor Personale). În plus, Cheia 14 reprezintă rana mea și, totodată, vocația mea - acțiunea creativă care duce la Îmbelșugare!


Acum, în timp ce aștern aceste cuvinte, încep să văd și mai clar legăturile, care sunt absolut fantastice!


Vă las mai jos și un fragment din minunata carte:


Punctul de cotitură

”În cartea mea descriu ivirea unei noi paradigme de management. Un nou mod de structurare care scoate la suprafață ceea ce este mai bun în oameni. În care încrederea este acordată mai întâi și apoi restituită. În care munca se desfășoară dintr-o altă dimensiune a umanității. În organizațiile pe care le descriu, natura mai înaltă a omului este la cârmă. Iubirea, inspirația și înțelepciunea obțin frâu liber să fie folosite ca instrumente pentru a livra produse și servicii de cea mai înaltă calitate. Aceasta conduce la crearea unui mediu de muncă mult mai animat, plin de scop și productiv.”


”Ceea ce experimentez eu este că în momentul actual suntem martorii unui punct de cotitură. Paradigma clasică a fricii, verificării și controlului încă este mult mai vizibilă. În același timp, vedem organizații, mai mari și mai mici, care lucrează mult mai mult din energia de încredere, sens și de a scoate ceea ce este cel mai bun din oameni, precum ies ciupercile din pământ.”

Acestea sunt citate din cartea lui Frederic Laloux - Reinventarea Organizațiilor, care apar menționate în carte.


Întâmplător, tot ieri, Soarele a intrat în Cheia 31 (Aroganță, Conducere și Smerenie) - cheie care este conectată cu lidershipul colectiv, cel care apare în organizații!


În plus, dacă mai este loc să mai adaug ceva, Cheia 31 formează împreună cu Cheia 62 Inelul de codoni numit - Cel fără de Întoarcere.


Punctul de cotitură descris în carte este Fără de Întoarcere și aceasta este calea reală și fluidă pe care viața o va susține!


Iată așadar cum viața ne indică direcția potrivită și sustenabilă, cea care se construiește pas cu pas din culise!


Cât despre Noul An Galactic al Lunii Roșii de Sine Stătătoare, vă voi povesti într-o postare ulterioară!


Să avem încredere chiar și atunci când ne vine să nu mai avem încredere!


Viața trăită printr-o inimă deschisă este cu adevărat magică!!!


Cu iubire,

Camelia
100 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page