top of page
Website _image_(1500 × 630 px) (47).png

Access Bars

Photos_no bacckground (15).png

Access Bars este un proces corporal energetic din sistemul Access Consciousness bazat pe rularea a 32 de bare energetice aflate la nivelul capului ceea ce duce la relaxare, echilibrare energetică și o stare de bine resimțită la nivelul corpului.

 

Un efect extraordinar al acestui proces este golirea minții de gândurile în buclă și convingerile limitative ceea ce duce automat la o schimbare de perspectivă vizavi de sine și de viață. După o sesiune de Bars te simți mai ușor și eliberat de multe poveri mentale. Simți cum se face spațiu în mintea ta să începi accesezi alte inspirații care te ajută să vezi și să percepi diversele aspecte din viața ta, altfel. Reușești astfel să găsești soluții la problemele cu care te confrunți, să-ți calmezi șirul interminabil de gânduri, să te bucuri de mai multă liniște interioară care te va duce pe un alt nivel de trăire a vieții.

Felul în care trăim este puternic condiționat de limitările noastre mentale, programe pe care le-am dobândit din familie, școală, societate și care, ne blochează în a ne expansiona și a ne trăi natura noastră reală.

 

Access Bars te ajută, într-un mod subtil, și dincolo de minte, să-ți schimbi perspectivele și să-ți transformi întreaga viață, într-un mod armonios și aliniat cu esența ta interioară.

the-bars-845x684.png

Ce face Access Bars?

Acest proces corporal complex lucrează pe mai multe planuri inclusiv cel fizic, declanșând și un proces de vindecare și armonizare celulară care se reflectă în starea ta de sănătate și vitalitate.

Astfel, îți este mai ușor să fii conectat cu tine și cu corpul tău, începi să onorezi mai mult starea de calm interior și să fii mult mai selectiv vizavi de experiențele și distragerile care vin spre tine, crează pațiu în tine pentru ca tu să poți discerne și a alege dintr-un spațiu de conștiență mai înaltă, ceea ce se reflectă în modul în care începi să privești viața!

 

Access Bars te restructurează, te reașează în Tine, în corpul tău, deschizându-te spre nivele noi de Ființare și de percepție. Aduce claritate, bunăstare și optimism care te ajută să vezi alte posibilități pentru tine și să ai curajul să alegi diferit, aliniat cu ceea ce este potrivit pentru tine.

Website _image_(1500 × 630 px) (33).png

Pacea ta începe cu pacea minții tale!

bottom of page