top of page

Human Design

Photos_no bacckground (10)_edited.jpg

Human Design – Știința diferențierii - este un sistem complex de cunoaștere care combină înțelepciunea străveche din I Ching, Kabala, astrologie, sistemul hindus al chakrelor cu științele moderne ale fizicii, biologiei, biochimiei, care a venit în realitatea noastră prin Ra Uru Hu, în urma unei experiențe mistice.

 

Human Design este despre viață în toată diversitatea sa de manifestare. De la plante și animale la oameni și la înțelegerea modului în care conștiința se întrupează pe Pământ, totul este conținut în acest sistem bogat și captivant.

Wheel-lowres_edited.jpg

În roata Rave Mandala se regăsesc atât misterele universului și ale vieții, cât și specificitatea și unicitatea Ființei tale. Aceasta se dezvăluie atunci când introduci coordonatele tale: data, ora și locul nașterii. Astfel, începi să te vezi printr-o altă perspectivă și să te înțelegi la un alt nivel, mult, mult mai profund! Cum nici nu credeai că se poate și, totuși, simți că așa este!

 

Dincolo de vastitatea pe care ne-o oferă, are darul de a simplifica foarte mult povestea și de a ne conecta cu esența noastră, cu Cine suntem noi de fapt? și cu modul nostru specific de a funcționa și de a lua decizii. Cu toate acestea, întrebarea ”Cine suntem noi?” rămâne o întrebare cu răspuns deschis, întrucât povestea se dezvăluie clipă de clipă, ea are nevoie să fie TRĂITĂ!

Human Design ne oferă o hartă, o ghidare și un sistem de informații atfel încât mintea noastră să priceapă care e rolul ei, să facă un pas în spate, să renunțe la control și să-i permită Sinelul nostru Real să ne ghideze pașii.

1_NpBKgyuX72NhQdWz2fFkOw.jpeg

Procesul de decondiționare presupune timp și dedicare!

Chiar de la o primă întâlnire cu Human Design începi să ai conștientizări și să recunoști aspectele din tine care strigă să fie ascultate și integrate.

 

Human Design este despre Tine, despre ceea ce ai venit să aduci pe lumea aceasta și modul unic prin care ai venit să o faci.

 

Aici te regăsești, începi să înțelegi felul în care funcționezi la un nivel subtil, să lași mintea deoparte, să-i dai voie să nu-ți mai conducă viața și să-ți întărești conexiunea cu Sinele tău mai Înalt care este partea din tine care ȘTIE cum să te poarte prin viață.

Tot ce ai de făcut este să descoperi și să întărești această conexiune prin a-ți urma Strategia și Autoritatea ta specifică. Astfel, pășești în adevărul Ființei tale, începi să lași în urmă atitudini, comportamente care nu te mai reprezintă și să pășești pe o cale nouă – Calea TA!

Photos_no bacckground (12).png
Website _image_(1500 × 630 px) (10).png

TU te trasformi și viața ta se reclădește în acord cu TINE!

 • Descoperi părți din tine pe care nu știai că le ai

 • Te simți văzut și înțeles

 • Te conectezi cu modul tău autentic în care ai venit să iei decizii

 • Înveți despre cine ești și cine nu ești

 • Înveți despre cum funcționezi la un nivel energetic

 • Îți înțelegi ce este natural pentru tine și ce nu

 • Să înțelegi că ești o ființă complexă cu provocări și daruri

 • Să-ți asumi autenticitatea

 • Îi înțelegi și pe cei de lângă tine cu modul lor unic de a fi și a funcționa

 • Diminuezi rezistența și lupta cu viața și să accessezi tot mai mul o stare interioară de acceptare și calm

 • Nu mai iei lucrurile la nivel personal

 • Înțelegi viața la un alt nivel dincolo de ceea ce crezi tu acum

 • Ieși din programele de condiționare în care te-ai format

 • Dai drumul relațiilor care nu te mai susțin

Cum faci acest lucru?

 • Faci schimbări majore în viața ta aliniate cu TINE

 • Îți asculți interiorul și să te relaxezi în corpul tău

 • Ai o nouă relație cu corpul tău – cel care a venit să te susțină și să te ghideze prin această călătorie numită viață

 • Ai încredere în ghidarea ta interioară – Singura pe care te poți baza cu adevărat!

 • Să înțelegi cum este firesc să interacționezi și să relaționezi cu ceilalți

 • Să înțelegi dinamici subtile care au loc atunci când două sau mai multe persoane se întâlnesc

 • Înțelegi că viața nu se trăiește de la nivelul minții, ci ascultând ghidarea Sinelui tău mai Înalt care se exprimă prin corpul tău

 • Te predai designului tău

 • Te accepți așa cum ești și cu ritmurile tale de evoluție

 • Ai o perspectivă mai detașată asupra vieții

 • Simți că trăiești viața TA!

 • Te bucuri de cine ești TU și să Înflorești!

 • Ai încredere în Tine și în Viață!

Alegând să pășești în acest incredibil experiment în care începi să:

25.png
Website _image_(1500 × 630 px) (12).png

Human Design te învață să ai încredere în viață și să te predai designului tău!

Întâlnirea cu Human Design și înțelegerea modului meu specific de a funcționa a schimbat TOTUL! În sfârșit m-am simțit înțeleasă și văzută la un nivel pe care nici eu nu eram capabilă să-l exprim. Când am citit pentru prima dată despre tipologia mea și modul meu de a lua decizii am simțit un răspuns și o eliberare extrem de puternică în corpul meu, acel AHA care a erupt din mine ca o revărsare de energie și de vitalitate. Acesta era răspunsul meu sacral, acel mare DA în fața adevărurilor pe care le descopeream.

Am recunoscut această energie și satisfacția pe care mi-a adus-o în copilăria mea, când încă mai eram conectată cu esența mea și nu aveam mintea dresată că trebuie să fac anumite lucruri doar pentru că trebuie...

 

Și am înțeles atunci că asta am de făcut: să-mi urmez acest răspuns clipă de clipă în viața mea de zi cu zi!

Călătoria a fost și este în continuare foarte interesantă, și cu ascultare și cu ignorare a acestui răspuns, însă cu tot mai multă stare de prezență, conștiență și încredere vizavi de ce vrea Sinele meu de la mine!

Este eliberator să înțelegi că Răspusul și Calea sunt în tine și că tot ce ai de făcut este să le urmezi cu perseverență și să-ți fii fidel ție!

Experiența mea

Astfel, am pășit în transformări radicale care au fost susținute permanent de acest răspuns sacral din interiorul corpului meu. De multe ori, viața mi-a cerut să mă arunc în gol și singurul aspect pe care m-am putut baza a fost acest răspuns interior. Și a fost îndeajuns! M-am simțit atât de susținută și de hrănită din interior încât restul nu a mai contat! S-au aranjat toate, la momentul potrivit, cum nu am sperat mai bine și am putut să trăiesc miracolul de a fi vie și conectată cu mine și cu viața!

Dacă nu aș fi avut această bază, mintea mea ar fi clacat sub complexitatea evenimentelor cu care am fost nevoită să mă confrunt.

 

A fost și este un proces de transformare intensă, care m-a făcut să-mi văd limitări, frici, atașamete, credințe limitative, fantezii și să le las în urmă deoarece nu mă mai ajutau. Întâlnirea cu Human Design a declanșat un luung proces de vindecare și reașezare în Ființa mea care, am descoperit, că era total aliniat cu felul în care sunt eu construită să funcționezi în lume.

Când înțelegi, nu te mai opui! Accepți și lași viața să-ți arate calea!

Viața reală nu se construiește din minte, ci se clădește urmându-ne ghidarea din interior!

CFA_No background_edited.png

Fiecare dintre noi are conexiunea sa cu Sinele său Divin care se cere recunoscută și consolidată! Este cel mai minunat și prețios lucru pe care poți să-l faci pentru tine, o dovadă de respect și onorare a Ființei tale divine!

 

Doar așa putem să ne trăim Viața pe care am venit să o trăim și să experimentăm plenar ce anume înseamnă SĂ FIM NOI ÎNȘINE!

21.png

Descoperă cine ești!

Photos_no bacckground (1).png
#84AECB (4).png
bottom of page