top of page

Instrumente

Sisteme de cunoaștere de sine

11.png
Photos_no bacckground (3)_edited.png

HUMAN DESIGN

Human Design – Știința diferențierii este un sistem complex de cunoaștere care combină înțelepciunea străveche din I Ching, Kabala, astrologie, sistemul hindus al chakrelor cu științele moderne ale fizicii, biologiei, biochimiei, care a venit în realitatea noastră prin Ra Uru Hu, în urma unei experiențe mistice.

 

Human Design este despre viață în toată diversitatea sa de manifestare. De la plante și animale la oameni și la înțelegerea modului în care conștiința se întrupează pe Pământ, totul este conținut în acest sistem bogat și captivant.

#84AECB (4).png

CHEILE GENELOR

Photos_no bacckground (3)_edited.png
Photos_no bacckground (2).png

Cheile Genelor  reprezintă o transmisiune vie a luminii accesibilă acelora care sunt pregătiți să le descopere și să se conecteze cu ea.

Au la bază cele 64 de arhetipuri din I-Chingul chinezesc, o cunoaștere complexă străveche de peste 5000 de ani, reintegrate prin prisma Sistemului Human Design și dezvoltate prin cunoașterea și capacitatea de sinteză a lui Richard Rudd, cel prin care s-a manifestat această transmisiune.

Aceste Chei reprezintă un limbaj viu al vieții, o cale prin care dimensiunile mai înalte ne vorbesc, ne invită să ne lăsăm atinși de frecvențele lor elevate și să ne amintim de noi înșine, de adevărul inimilor noastre.

 

Atunci când sunt deslușite, înțelese și integrate, ne susțin să ne întrupăm potențialul nostru nativ, reconectându-ne cu inima noastră și cu armonia vieții.

REFERENȚIALUL ARHETIPURILOR PERSONALE

Photos_no bacckground.png

Referențialul Arhetipurilor Personale (RAP) este o metodă de cunoaștere de sine și de explorare interioară creată de Georges Colleuil având la bază tarotul și știința numerelor.

 

Pornind de la data nașterii se construiește o diagramă personală care este formată din 13 arcane de tarot. Fiecare poziție și fiecare arcană au propria lor semnificație ajutându-ne să ne conectăm mult mai profund cu interiorul nostru și să aducem la suprafață povestea noastră și aspectele care au nevoie să fie revelate și integrate.

Website _image_(1500 × 630 px) (13).png

Procese corporale

11.png
Access Bars (4).png

ORIGINAL FEELING TOUCH (OFT)

Original Feeling Touch este un proces corporal dezvoltat de Andrew Fretwell pe baza tehnicilor masajului chinezesc Chi Nei Sang.

 

OFT are la bază atingerea blândă, ce-condiționată și plină de iubire, asemănătoare celei pe care o mamă o oferă puiului său, care are darul de a scoate sistemul nervos din activarea simpatică și activarea căii parasimpatice care conduce corpul într-un proces de relaxare profundă, ieșire din controlul mental permitându-i astfel corpului să se vindece singur.

Photos_no bacckground (1)_edited.png
24.png

ACCESS BARS

Access Bars este un proces corporal energetic din sistemul Access Consciousness bazat pe rularea a 32 de bare energetice aflate la nivelul capului ceea ce duce la relaxare, echilibrare energetică și o stare de bine resimțită la nivelul corpului.

 

Un efect extraordinar al acestui proces este golirea minții de gândurile în buclă și convingerile limitative ceea ce duce automat la o schimbare de perspectivă vizavi de sine și de viață. După o sesiune de Bars te simți mai ușor și eliberat de multe poveri mentale.

Access Bars.png
24.png

Ești pregătit să descoperi mai multe despre tine și să-ți asumi viața TA?

Găsește inspirația pentru a trăi autentic!

Photos_no bacckground (3)_edited.png
Îți mulțumesc pentru înscriere! Să ai o experiență inspirată!
bottom of page