top of page
5.png

Cheile Genelor

Photos_no bacckground (9).png

Cheile Genelor  reprezintă o transmisiune vie a luminii accesibilă acelora care sunt pregătiți să o descopere și să se conecteze cu ea.

 

Cheile Genelor au la bază cele 64 de arhetipuri din I-Chingul chinezesc - Cartea Schimbării, o cunoaștere complexă și străveche de peste 5000 de ani, reintegrate prin prisma Sistemului Human Design și dezvoltate prin cunoașterea și capacitatea de sinteză a lui Richard Rudd, cel prin care s-a manifestat această transmisiune.

Aceste Chei reprezintă un limbaj viu al vieții, o cale prin care dimensiunile mai înalte ne vorbesc, ne invită să ne lăsăm atinși de frecvențele lor elevate și să ne amintim de noi înșine, de adevărul inimilor noastre.

 

Atunci când sunt deslușite, înțelese și integrate, ne susțin să ne întrupăm potențialul nostru nativ, reconectându-ne cu inima noastră și cu armonia vieții.

silhouette photography of person_edited.

”Cheile Genelor reprezintă un dicționar al conștiinței. Ele formează structura tetraedrică fundamentală care stă la baza spațiu-timpului însuși.”

 

Richard Rudd

Photos_no bacckground (3)_edited.png
Photos_no bacckground (2).png

Deschiderea inimii și întruparea Darurilor

Cheile Genelor ne ajută să vedem scenariul întrupării noastre precum și dinamica întrețesută a rănilor și darurilor noastre native. Ne arată harta, însă nu ne îngrădesc pașii. Prin contemplare constantă, Cheile se deschid și încep să reveleze secrete și armonii reale ale vieții, care ne cuprind și pe noi în frecvența lor înaltă, conducându-ne cu blândețe și perseverență spre deschiderea inimii noastre și la activarea Darurilor noastre divine.

Astfel, ne susțin să percepem experiența noastră umană, cu provocări, neliniști și suferințe, însă și cu partea sa luminoasă, care își cere tot mai mult dreptul de a fi dezvăluită și întrupată.

 

Suntem într-un moment în care avem nevoie să înțelegem, să ne asumăm atât umbra cât și darurile, să aducem pace și armonie în interiorul nostru pentru a putea transforma și armoniza și mediul nostru exterior.

Website _image_(1500 × 630 px).png

”Procesul Cheilor Genelor presupune ca tu să-ți oferi ție însuți libertate, iar această libertate începe cu imaginația ta. Trebuie să te deschizi în fața celui mai mare potențial al propriei tale naturi.

 

Cheile Genelor îți oferă ocazia să te confrunți și să elimini fiecare dintre fricile care stau în calea libertății tale.” 

 

                                                                          

 Richard Rudd 

27.png
pink flower_edited_edited_edited.jpg

”Frecvențele magiei și sincronicitățile se declanșează atunci când lucrăm constant cu aceste coduri ale iubirii.”

Activarea ADN-ului

Activarea ADN-ului

46.png
Photos_no bacckground (5)_edited.png

Cheile Genelor reprezintă coduri de frecvențe menite să ne activeze ADN-ul provâcând transformări ale frecvenței noastre prin rafinarea capacitații de conștientizare a aspectelor subtile ale noastre și ale curgerii  vieții. Această transformare se manifestă atât la nivelul biochimiei corpului nostru, cât și în realitatea noastră concretă prin felul în care începe să se desfășoare viața și relațiile noastre.

 

Pe măsură ce ne conectăm cu ele și ne lăsăm cuprinși de bogăția lor, aceste coduri lucrează în viața ta deschizând porți și căi nebănuite până atunci, menite să-ți schimbe complet percepția despre cine ești și care este rolul tău aici pe Pământ.

În sfârșit, ai o oglindă prin care să te privești și să te conectezi cu măreția și cu divintatea din tine!

Photos_no bacckground (2)_edited.png

”Din cauza senzitivității ridicate a ADN-ului tău, toate elementele constitutive ale vieții tale, de la mâncarea pe care o mânânci până la oamenii cu care trăiești, îți co-crează corpul, prin intermediul atitudinii. Atitudinea determină natura semnalelor electromagnetice care ajung la ADN.”                                                                               

Richard Rudd

”Nu poți fi o victimă a propriului ADN. Nu poți fi o victimă a soartei. Poți fi doar o victimă a propriei atitudini. Fiecare gând, fiecare sentiment  pe care îl ai, fiecare cuvânt pe care-l rostești și fiecare acțiune pe care o întreprinzi îți programează în mod direct genele și, prin urmare, realitatea.”

Richard Rudd

Untitled design (3).png

”Transformarea întregului vine prin vindecarea și transformarea individuală!”

Photos_no bacckground (3)_edited.png

Întâlnirea cu Cheile Genelor

Pentru mine, întîlnirea cu acest filon de înțelepciune vie a reprezentat momentul în care viața a început să aibă sens. Am fost captivată pe loc prin faptul că m-a ajutat să mă înțeleg pe mine și pe ceilalți într-un mod real și curat.

 

Căutam demult să înțeleg legile divine și cum funcționează viața aici pe Pământ, fără blamări, judecăți sau perspective moralizatoare.

Când am intrat în contact cu această transmisiune am simțit o vibrație profundă în inimă și am tresărit de bucurie, pentru că am știut că am fost ghidată spre ceva extrem de prețios, de rafinat și de sacru.

 

Transformările mele interioare, ale relațiilor mele și ale tuturor persoanelor care au fost atinse de magia Cheilor trezesc în mine o stare profundă și continuă de recunoștință și de reverență.

Photos_no bacckground (8)_edited.png

În calitate de Ambasador al Cheilor Genelor în România, mă simt motivată să deschid calea și să transmit această cunoaștere tuturor celor care se sunt atrași de ea, exploratorilor curajoși care știu și simt că viața este mai mult decât ceea ce se vede, celor care sunt pregătiți să faca saltul în necunoscut și care au înțeles că viața adevărată se trăiește cu inima deschisă!

ambassador-program-gldwht (1).png
a24beb91-3135-454f-ac23-78735b4d7234.jpg

Transformarea prin prisma Cheilor Genelor are multe popasuri și mutle taine!

 

Te invit în călătorie!

 

Website _image_(1500 × 630 px) (7).png

”Cheile Genelor conțin secretul libertății. Când îl descoperi și îl resimți pe propria piele, viața ta se va transforma vizibil.” Richard Rudd

Photos_no bacckground (5).png
bottom of page