top of page

 Povestea Mea

5_edited.png
5_edited.png
DSC_3530.JPG

Bine ai venit!

Eu sunt Camelia!

Se pare că am o mamă inspirată care mi-a ales un nume de floare, foarte aliniat cu energia Înfloriii pe care am venit să o răspândesc în lume.

Iubesc natura, oamenii și viața și, între timp, am învățat să mă iubesc și pe mine printr-o minunată călătorie de regăsire, de reîntoarcere la mine și la esența mea naturală.

Treptat, am conștientizat că viața este un mister frumos aromat și condimentat cu aventuri și salturi în necunoscut menite să ne facă să ne vedem și să ne recunoaștem propria măreție. Iar  toate acestea se întâmplă în propriul lor ritm natural, care nu poate fi forțat de mintea mea, oricât de mult și-ar dori ea. 

Privind în urmă, îmi dau seama acum că această poveste a început odată cu mine și încă se scrie... Este o poveste despre viață, iubire, naturalețe, încredere și vise...

Descoperă cine ești pentru a trăi viața TA autentică!

2.png
5.png
5_edited.png
Photos_no bacckground_edited.png
ace40f64-4584-49c6-8a41-d7d4efed091a.jpg

Începutul

Am fost un copil fericit. Trăiam într-o lume frumoasă, magică, eu și viața, natura, fluturii, florile și albinele. Am stat mereu aproape de natură, de pădure, iar asta m-a susținut foarte mult în a avea o conexiune puternică  cu ritmurile naturale ale vieții.

 

Apoi, ceva s-a întâmplat. Am crescut, am început școala și lungul șir de sisteme clasice, raționale, standardizate prin care am trecut, sisteme care m-au educat foarte bine și care m-au făcut să funcționez mental, super mental!

 

Astfel, am ajuns să zic da când de fapt era nu și nu când, de fapt, era da... deconectându-mă tot mai mult de interiorul și de corpul meu...Usor, usor mă ofileam... Și, totuși, ceva îmi spunea că viața nu e așa și mă făcea să continui să caut!

Deconectarea

Îmi lipsea strălucirea, viata si vioiciunea reală...acel vibe interior pe care îl ai când faci ceva care te împlinește cu adevărat, care te face să simți că viața are un sens mai amplu, dincolo de îndeplinirea unor sarcini exterioare, care se tot înmulțeau.

 

Mă frustra faptul că altcineva decidea ce să fac cu timpul meu, ce să învăț, când să muncesc, când am voie să plec în concediu, câți bani câștig...

 

Practic foarte mult din timpul și energia mea se consumau pe ceea ce hotărau alții pentru că AȘA TREBUIE, pentru că AȘA E VIAȚA, pentru că acum eram MARE.

Photos_no bacckground (1).png

Viața de Adult

Photos_no bacckground (2).png

Cumva, această poveste standard despre ce înseamnă viața de ”adult responsabil” nu prea mă mulțumea și nu mă prea regăseam în ea. Mi se părea seacă și extrem de departe față de ceea ce simțeam că e natural pentru mine, însă nu reușeam să am claritate.

Din fericire, rebelul meu interior latent nu mi-a dat pace, a avut curajul să pună lucrurile sub semnul întrebării și să asculte... Nu știa ce face, însă o făcea.

 

De ce? Pentru ce? Ce e dincolo de asta?

Iar răspunsurile au venit în moduri surprinzătoare, mereu la timpul potrivit...

Purple Glow

Visul

Fluturele Albastru

Unul dintre ele a venit sub forma Fluturelui Albastru, într-un vis avut în 2011. Se făcea că eram în dormitorul meu, cu toate detaliile existente, simțeam înclusiv prezența partenerului meu de lângă mine. Singurele elemente care erau în plus, pe perete, erau doi fluturi albaștrii mari, cât palma, așa cum îi văzusem cu câtva timp în urmă, la muzeu în State.

 

Eram fascinată, mă uitam uluită la ei și mă minunam de prezența lor acolo, taman la mine în cameră. La un moment dat, unul dintre ei a venit și s-a așezat pe gâtul meu și a început să dea din aripi, fâl, fâl... ceea ce pe mine mă făcea să mă simt tot mai inconfortabil, speriată, de-a dreptul paralizată, nereușind nicicum să îl fac să plece. Când în sfârșit am reușit printr-o zmucitură să mă trezesc, mare mi-a fost surpriza să constat că totul era ca în vis, doar fluturele dispăruse...

 

În schimb mesajul său a rămas bine imprimat în fiecare celulă din mine și continuă să mă însoțească...

 

”Cami, dă-ți voie să te exprimi, să zbori, să fii TU, eliberează-ți strălucirea!...”

CFA_No background.png
Photos_no bacckground (2).png
Photos_no bacckground (1).png

Viața se poate trăi în multe feluri, însă cel mai potrivit este cel în care înveți să te asculți pe tine și-ți dai voie să-ți urmezi calea naturală!

Sarcina inițiatică

Un alt moment important a fost în anul următor când, însărcinată fiind, am simțit foarte clar că viața mea avea să se schimbe, că nu mai puteam să funcționez ca până atunci. Am simțit foarte puternic dorința de a face ceva cu tot sufletul, cu toată inima, indiferent de oră și de motivațiile exterioare.

 

Habar nu aveam ce va urma...

Revenirea Visului

Într-o altă dimineață, în 2014, la un interval de 3 ani de la întâlnirea cu fluturele albastru, am reavut acest vis care mi-a reamintit mesajul său acuns prin cotloanele minții mele. Tot atunci s-a conturat și ghidarea de a urma:

 

În timp, această cale s-a dovedit a fi o călătorie inițiatică de descoperire și iubire de sine, presărată cu multe provocări, mistere, sincronicități, miracole și transformare! 


  

Calea Fluturelui Albastru

11.png
11.png
CFA_No background_edited.png

Si mai interesant este că, în după-masa aceleiași zile, un prieten drag mi-a făcut un cadou: un tablou minunat cu... un fluture albastru..., un element care a continuat să mă însoțească în diferite feluri, de-a lungul călătoriei mele.

Coincidență? Sincronicitate? Vă las pe voi să hotărâți...

Poze website_1.png

Descoperirea de sine și reconectarea

Cert este că pentru mine lucrurile au început să ia o întorsătură interesantă: În acel an, 2014, au venit spre mine sisteme de cunoaștere extraordinare care m-au făcut să înțeleg cum sunt eu construită să funcționez, cum să recunosc deciziile autentice, aliniate cu sufletul meu și cum să îi permit vieții și Sinelui Meu mai Înalt să mă ghideze și să am încredere să fac pașii necesari atunci când e momentul potrivit.

 

Am început să spun DA când era DA și NU când era NU, ceea ce a dus la o mare transformare a mea și a vieții mele. Astfel, am avut curajul să îmi dau demisia, să ies dintr-o relație care nu mă mai reprezenta, să-mi asum viața și să-mi croiesc propria cale!

25.png

O Viață Nouă - Altfel!

CFA_No background.png

Treptat, am început să armonizez cele două lumi, să fac în viața mea ceea ce mă îndeamnă inima, ceea ce mă împlinește, ceea ce mă face să fiu EU cu adevărat, autentică și liberă!

 

Acum simt că viața mea vibrează cu mine: fac ce îmi place, locuiesc într-un loc care îmi place, am relații din ce în ce mai armonioase chiar și cu persoanele cu care eram mai demult în conflicte intense, simt că evoluez, că viața mă susține și că îmi este potențată din ce în ce mai mult creativitatea și capacitatea de a genera frumusețe. 

A revenit magia, vitalitatea și uimirea de a trăi fiecare clipă, de a fi vie!

5.png
DSC_3544.JPG
2.png
Untitled design.png

”Bucuria și satisfacția le regăsești atunci când accepți să-ți trăiești și să-ți iubești naturalețea!”

De-a lungul timpului viața m-a purtat prin tot felul de experiențe și inițieri surprinzătoare.

 

Din momentul în care am primit ghidarea de a-mi asculta sufletul și de a merge pe Calea mea și până în prezent, când foarte multe s-au așezat, pot să spun că a fost un proces îndelungat de descoperire, șlefuire, integrare și multă, multă transformare!

Iar povestea continuă, pe măsură ce întâlnesc noi și noi provocări care mă fac să merg mai adânc în centrul Ființei mele, să mă expansionez și să-mi întăresc conexiunea cu ritmul naturii și încrederea în viață.

 

În această călătorie am întâlnit oameni minunați care m-au inspirat, am trăit sincronicități magice, chiar miraculoase pentru care sunt profund recunoscătoare!

11.png

Călătoria continuă 

11.png
CFA_No background_edited.png
Untitled design (4)_edited.jpg

Este momentul pentru dăruire

Acum mă simt însufleţită să particip activ la înflorirea celor care se simt inspiraţi şi dornici să dea vălul la o parte, să pășească în interiorul lor. Iubesc să-i împuternicesc pe oameni să se descopere, să se cunoască la un nivel profund şi să le facilitez procesul alinierii cu inima și cu adevărul lor interior.

5_edited.png
DSC_3730_edited_edited.jpg

Abordarea mea

Te susțin să îți găsești călăuza interioară, să descifrezi ceea ce îți comunică viața prin simțirea corpului tău, să iei deciziile aliniate cu sufletul tău și să trăiești cu inima deschisă o viață care te reprezintă și în care SĂ FII TU!

Ceea ce m-a susținut pe mine în transformarea mea a fost înțelegerea mea, a vieții și a legilor sale la un nivel Arhetipal care a venit prin intermediul mai multor sisteme de cunoaștere de sine precum: Human Design, transmisiunea Cheile Genelor, Referențialul Arhetipurilor Personale, Sincronarul Maya, alături de diverse procese corporale ca OFT (Original Feeling Touch), Access Bars, Facelift, WuJi Gong, îmbinate armonios cu abundența uleiuri esențiale, care susțin într-un mod minunat procesul revenirii la naturalețea firească a Ființei noastre prin menținerea unei frecvențe elevate, în armonie cu natura.

Îți sunt alături atât în cadrul ședințelor individuale, cât și a diverselor cursuri și programe pe care le organizez.

11.png
5_edited.png
Photos_no bacckground (2).png
Photos_no bacckground (1).png

Când viața nu mai are sens în afară, privește înăuntru!

 • Să te încurajez să-ți dai timp să fii cu tine

 • Să te centrezi și să revii cu privirea în interior

 • Să stai de vorbă cu tine cu sinceritate și blândețe

 • Să aducem lumină în viața ta și să obții claritate 

 • Să-ți amintesc să te iubești

 • Să te ajut să te reconectezi cu corpul tău și să-i asculți ghidarea 

 • Să înțelegi care este dinamica ta energetică și care sunt darurile tale arhetipale native

 • Să-ți dezvolți încrederea în natura ta minunată și în viață

 • Să scoți la suprafață aspectele care au nevoie să fie acceptate și eliberate, aducând astfel echilibru și vindecare

 • Să vezi și să-ți asumi lumina și frumusețea din tine

 • Să înțelegi limbajul subtil, armonios al vieții

Sunt aici pentru tine:

Photos_no bacckground (7).png
Photos_no bacckground (6)_edited.png
 • Să devii conștient de tine ca ființă cosmică aflată într-un corp fizic

 • Să îți asumi darurile tale minunate care te fac să strălucești și SĂ FII UNIC!

 • Să-ți susțin procesul de deschidere a inimii

 • Să ai curaj să mergi pe calea ta unică ghidată de Sinele tău mai înalt

 • Să obții alte perspective legate de a privi viața aflate în armonie cu naturalețea din tine

 • Să funcționezi pe un alt nivel de frecvență și de conștiință

 • Să creezi echilibru și armonie în viața ta

 • Să te aliniezi cu adevărul tău interior

 • Să-ți dai voie să iubești și să te bucuri de iubire!

 • Să-ți dezvolți capacitatea de auto-observare și de a fi conștient

Cum te pot susține?

Alege să mergi pe Calea Ta!

Photos_no bacckground (2).png
Photos_no bacckground (1).png

Cormorant Garamond is a classic font with a modern twist. It's easy to read on screens of every shape and size, and perfect for long blocks of text.

bottom of page