top of page
Anul 2023 (1200 × 630 px) (1054 × 392 px).png

Să privim anul 2023 prin perspectivele a 10 sisteme

Prin mișcarea Soarelui în jurul Pământului, anual acesta parcurge un ciclu pe care oamenii, de-a lungul timpului, au încercat să-l descifreze și să îl înțeleagă. Astfel, aceștia au creat mai multe sisteme care să-i ajute în acest demers.

Unul dintre cele mai străvechi sisteme este reprezentat de I Ching, care se mai numește și Cartea Schimbărilor. Acesta este un sistem complex care poartă cu sine o înțelepciune profundă care încă așteaptă să fie accesată și deslușită.

 

Alte sisteme de bază sunt astrologia și numerologia.

Într-un fel sau altul, plecând de la acestea s-au diferențiat și alte sisteme precum Bazi, Qi Men și Feng Shui care pornesc de la I Ching. Human Design și Cheile Genelor sunt sisteme mai moderne care combină I Chingul cu Astrologia și cu alte științe străvechi și mai recente.

 

O altă cunoaștere compexă și bogată în arhetipuri și simboluri care ne ajută să înțelegem evoluția omului pe pământ este tarotul.

 

Dacă cu aceste sisteme suntem mai familiarizați, din partea cealaltă a globului se remarcă un alt sistem și calendar care, prin exactitatea sa și prin cunoașterea pe care o aduce, conferă o ghidare extrem de valoroasă atât pe partea de cunoaștere de sine cât și pe partea de înțelegere a mișcării noastre prin viață. Acesta este Sincronarul Maya, care are la bază Calendarul Mayaș. 

interior-painting-parade-of-planets-thumb1920.jpg

Pictură: Parada planetelor - Vitaly Slastyanikov

~ Invitație la dans și explorare~

Astfel, având la îndemână aceste sisteme extraordinar de valoroase a venit ideea de a ne aduce împreună și de a ne juca cu perspectivele pe care fiecare dintre ele le aduce.

 

Ca răspuns la inițiativa lansată de prietena mea Alina Petrache, de la Qessence România, am acceptat să mă alătur acestui grup minunat de oameni și să împărtășesc cu voi perspectivele mele asupra acestui an, așa cum le percep prin prisma sistemelor Human Design, Cheile Genelor, Tarot și Sincronarul Maya, sisteme care și-au făcut cumva loc spre mine și care, de-a lungul timpului și-au arătat contribuția lor valoroasă atât în viața mea, cât și a celor cu care lucrez. 

Pe lângă noi, la acest eveniment vor fi și invitați surpriză care să împărtășească din cunoașterea lor.

Step by step_(1200 × 630 px).png

Cunoașterea este menită să ne elibereze din condiționări, să ne împuternicească să ne trăim potențialul cel mai înalt al autenticității noastre și să ne ghideze pașii spre calea noastră unică!

Începutul

Conform Sistemului Human Design, anul 2023 a început în 22 Ianuarie, odată cu intrarea Soarelui în poarta 41 – a Descreșterii, care în sistemul Cheile Genelor are Umbra Fanteziei, Darul Anticipării și Siddhi-ul Emanației. Într-un mod sincronistic, Anul Nou Chinezesc, de data aceasta, a debutat tot la această dată.

Harta momentului de trecere este extrem de valoroasă întrucât conține energia care ne va influența întregul an. Descifrarea acesteia ne ajută să înțelegem care sunt influențele mediului exterior, cum ne afectează ele, care sunt oportunitățile și cum să navigăm acest an dintr-un spațiu de autenticitate.

Aceste influențe sunt precum starea meteo, iar a le cunoaște ne ajută să ne menținem centrarea și să ne păstrăm pe drumul nostru.

Roata I Ching_edited.jpg
Milk and Flower Bath_edited.jpg

Ce va fi valoros la această prezentare este faptul că privim energia anului prin mai multe perspective, ceea ce ne ajută să ne expansionăm cunoașterea și să devenim mai conștienți de ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Astfel, ne va fi mai ușor să ne găsim calea și să găsim soluții la situațiile cu care este posibil să ne confruntăm.

Detalii participare

Întâlnirea se va desfășura online sâmbătă, 4 Februarie 2023,

începând cu ora 11:00 pe pagina Qessence. 

Linkul de acces:

 

https://www.facebook.com/people/Qessence-Romania/100066246835196/ 

La ce să te aștepți?

 La deschidere, sinteză, perspective diferite care își găsesc frumos locul într-o unitate armonioasă.

 

 Va fi o discuție liberă, ca între prieteni, la care vă invităm să vă alăturați.

 

 

Participarea este liberă.

Pentru orice nelămuriri legate de acces puteți să ne contactați la:

- tel.
0752398778 sau e-mail: contact@cameliascheau.com
– Camelia
- myqessence@gmail.com – Alina

Vă așteptăm cu bucurie!

11.png
bottom of page