top of page
Trăiește-ți designul_Oana (1054 × 392 px).png

Chemarea Uniunii prin calea Alchimiei

Împreună cu Adela Haru v-am pregătit o bijuterie de webinar în care combinăm cunoașterea din Human Design, Cheile Genelor, Tarot cu Respirația Alchimică și exerciții de lucru cu corpul, pentru a vă oferi atât elemente teoretice care să deschidă noi perspective, cât și elemente practice pe care să le puteți lua cu voi în lucrul cu sine care să vă îmbogățească și să vă susțină în cultivarea armoniei în relațiile voastre.

Quarter-of-Duality-in-RaveMandala.png

~ Perioada curentă ~

La începutul lunii iulie, sub influența tranzitului Soarelui prin Cheia 39 (Provocare, Dinamism, Eliberare) ceva s-a deblocat în mine și am primit informația să demarez o serie de 4 webinarii corespunzătoare celor 4 sectoare ale Roții I Ching, numită și Rave Mandala, din trimestrul Dualității, în care scopul este împlinit prin conexiunile pe care le creăm cu ceilalți.

Perioada pe care o traversăm acum, conturată prin intrarea nodurilor lunare pe axa Berbec/Balanță în data de 17 iulie, pentru aproximativ un an și jumătate, Venus retrograd în zodia Leului din 22 iulie până în 3 septembrie și traversarea Trimestrului Dualității de către Soare din 6 august până în 5 noiembrie, împreună cu alte evenimente pe care le vom mai prezenta pe parcursul webinariilor, ne vorbește despre relații și dinamica noastră relațională: cum ne aducem împreună, cum să ne menținem autenticitatea în relații, care este scopul conexiunilor noastre cu ceilalți și ce avem de învățat unii de la alții.

~ Conștiența în relații ~

Tot mai mult și mai mult este scoasă în evidența nevoia de a fi autentici și de a crea relații în care adevărul nostru interior să fie văzut și onorat. De aceea, putem vedea acum multe tematici legate de viziunea comună, intoleranță, lipsa de transparență și de angajament care au fost aduse la suprafață pentru a fi văzute și adresate dintr-o nouă perspectivă.

Viața ne pune acum să ne întrebăm:

  • Cine sunt eu și ce fel de relații creez împreună cu ceilalți?

  • Cum pot să fiu eu însumi și să fiu într-o relație armonioasă cu ceilalți?

  • Mă simt valorizat în relația în care sunt?

  • Susține această relație viziunea pe care eu o am pentru viitor?

Couple.png
Copy of Deschiderea Inimii_platformă (1054 × 392 px) (1).png

Dacă nu intrăm într-o relație ca și noi înșine, vom avea de suferit.

Untitled design.png

~ Darul Relațiilor ~

Fiecare Sector al acestui trimestru este alcătuit din 4 chei sau coduri ale vieții care, atunci când sunt explorate și integrate, ne pot ajuta să înțelegem mai bine ceea ce trăim în relațiile noastre și să ne îmbogățim perspectiva vizavi de aceste arhetipuri pe care le trăim an de an, cu scopul de a evolua, a traversa această perioadă cât mai conștienți și a aduce mai multă armonie în relațiile noastre.

Suntem creați să interacționăm și să ne întâlnim unii cu ceilalți. De altfel, studiile o spun că fericirea în viață este puternic legată de calitatea relațiilor noastre. Relațiile ne învață și ne cer, de multe ori, să ne întoarcem la noi și să intrăm într-un proces mai profund de înțelegere și de cunoaștere de sine.

”Singurul mod prin care ne putem găsi împlinirea în viață este prin relațiile noastre cu ceilalți. Aceastea sunt totul! Reprezintă calea experiențială umană.”

Ra Uru Hu

~ Inelul Uniunii ~

Prima jumătate a trimestrului ne aduce energia care ne permite să învățăm mai multe despre ce înseamnă și ce presupune această relaționare, urmând ca în a doua jumătate să aplicăm cele învățate și să ne găsim împlinirea.

 

Primele 4 coduri din această perioadă formează Inelului Uniunii căruia îi corespund Cheia 7 (Separare, Ghidare, Virtute), Cheia 4 (Intoleranță, Înțelegere, Iertare), Cheia 29 (Neangajare, Angajament, Devoțiune) și Cheia 59 (Necinste, Intimitate și Transparență).

Întrucât Cheia 7, care deschide acest Trimestru, este codul care poate vedea tiparele logice sănătoase legate de direcția noastră spre viitor, putem înțelege cum o nouă perspectivă asupra relațiilor, ne poate ghida spre un viitor mai luminos și mai colaborativ. De asemenea, această Cheie este direct legată de diafragmă și, prin urmare, observăm cum dobândirea unui mod mai conștient de a respira și de a alchimiza tiparele de suferință și de obișnuință care ne blochează să ne deschidem cu adevărat unii cu ceilalți, ne poate susține în a elibera tiparele disfuncționale și a ne conecta mai profund cu ghidarea noastră interioară. Astfel, respirațiile alchimice ghidate de Adela Haru sunt o binecuvântare atât pentru trupul cât și pentru sufletul și inima noastră.

Flowers_site.png
1.png
1.png
1.png

”Rolul suprem al Inelului Uniunii este purificarea relațiilor umane de pe planeta noastră. Conținând codurile colective pentru a aduce familia umană în realizarea stării sale de uniune superioară, aceste patru Chei Genetice au guvernat de mult timp modelele de relații umane (și disfuncția lor) pe planeta noastră.”

1.png
1.png
1.png

~ Arcana Îndrăgostiților ~

Deloc întâmplător, acestui Inel îi corespunde Arcana Îndrăgostiților care ne vorbește despre iubire, aliniere emoțională, uniune, angajament și decizii.

Relațiile sunt aici pentru ca noi să ne dezvoltăm și să creștem împreună. Ele ne provoacă, ne fac să ieșim din zona noastră de confort și să ne expansionăm spre noi nivele de înțelegere și de a fi. Relațiile ne susțin să ne împlinim menirea și ne fac viața mai bogată și mai frumoasă!

Ințelegând propriile tipare relaționale și felul în care sunt provocate de reacțiile celor din jur ne ajută să ne luăm puterea înapoi, să revenim la noi și să aducem mai multă claritate, vulnerabilitate și transparență în relațiile noastre cu ceilalți, ceea ce duce la o întărirea conexiunilor care ne permit să fim noi înșine și la dizolvarea celor care nu mai sunt aliniate cu noi.

lovers.webp
Untitled design.png

~ Inelul Alchimiei ~

Următorul calup de 4 coduri formează Inelul Alchimiei care cuprinde: Cheia 40 (Epuizare. Tărie de caracter, Voință Divină), Cheia 64 (Confuzie, Imaginație, Iluminare), Cheia 47 (Opresiune, Transmutare, Transfigurare) și Cheia 6 (Conflict, Diplomație, Pace).

Acestor chei le corespunde Inelul Alchimiei care ”se referă la transformarea aspectelor grosiere în cele subtile. Este calea evoluției de a ne mișca spre perioade progresive de rafinare, însă adevărata alchimie se poate întâmpla mai întâi doar în interiorul unei ființe umane. Face parte din ceea ce înseamnă să trăim ca o întrupare a scopului nostru superior. Iar acest lucru se întâmplă atunci când începem să ne întâlnim umbrele și să le transformăm în serviciu creativ. Aceasta este alchimia și ea declanșează o reacție în lanț.” Richard Rudd

Copy of Deschiderea Inimii_platformă (1054 × 392 px) (1).png

Sunt multe de spus în ceea ce privește acest subiect vast al relațiilor și vă așteptăm cu bucurie la webinar pentru a explora căile tainice prin care viața ne aduce împreună!

Detalii webinar

Când? -  19 Septembrie 2023

Orele?: - 19:00 - 22:00

Unde?: - Online pe Zoom - linkul va fi trimis celor înscriși.

Investiție: - 300 lei


Pentru orice nelămuriri legate de program sau de modalitatea de plată puteți să ne contactați la:
- tel. 0752398778 sau e-mail: contact@cameliascheau.com - Camelia
-
tel. 0740325577 - Roxana

Te invităm cu bucurie să vii alături de noi pentru o seară revelatoare!

11.png
REN_0133 - Edited (2)_edited_edited.jpg
REN_0047_edited_edited.jpg

Susținut cu iubire de Camelia Scheau

Ghid Human Design & 
Ambasador al C
heilor Genelor

 

O mare iubitoare de viață și de frumos și este pasiunea mea să ghidez oamenii spre o mai amplă cunoaștere de sine, împuternicindu-i să-și vadă darurile, să se iubească pe ei înșiși și să se alinieze cu adevărul lor interior, care îi ghidează pe calea destinului lor.

Studiul mai multor sisteme precum Human Design, Cheile Genelor, Tarot, I Ching  mi-au permis să accesez o înțelegere mai amplă despre viață și despre locul nostru în marea mișcare cosmică. Această înțelegere este aducătoare de pace, acceptare și bucurie de viață.

REN_0133 - Edited (2)_edited_edited.jpg
318759366_10229745261878098_7827101151289987381_n_edited.jpg

Susținut cu iubire de Adela Haru

Coach Feminitate & 
Sexualitate conștientă


 

Sunt o femeie care iubește simplitatea naturii, îndrăgostită de feminitate și de tot ce înseamnă viață, care pune mult suflet în tot ceea ce face.

Autoare a 3 cărți și mare pasionată de cum funcționează corpul uman (în special corpul și ciclul feminin), emoțiile și energia vitală, susțin oamenii în a da la o parte barierele care îi împiedică să se bucure de viață, de sexualitate, de iubire și relații sănătoase.

11.png
bottom of page