top of page
Trăiește-ți designul_Oana (1054 × 392 px).png

Despre Iluzii și Iluminați

Iată-ne ajunși în ultimul sector din Trimestrul Dualității, în care viața ne-a cerut să ne șlefuim abilitatea de a relaționa cu ceilalți. Cheile pe care le întâlnim aici sunt deosebit de importante pentru funcționarea noastră împreună și ne privesc pe noi toți, trei dintre ele fiind tribale. De asemenea, ele sunt responsabile de valorile noastre, ancorarea armoniei și curgerea liberă a iubirii la nivel de grupuri și de întreg.

”Singurul mod prin care ne putem găsi împlinirea în viață este prin relațiile noastre cu ceilalți. Aceastea sunt totul! Reprezintă calea experiențială umană.”

Ra Uru Hu

~ Perioada curentă ~

Ultimul sector al Trimestrului Dualității este alcătuit din Cheile 32 (Eșec, Conservare, Venerație), 50 (Corupere, Echilibru, Armonie), 28 (Lipsa de Scop, Totalitate, Nemurire) și 44 (Interferență, Colaborare, Sinarhie).

Ele ne ajută să ancorăm la nivel de grup, iubirea de sine regăsită prin procesul de vindecare pe care l-am parcurs în etapele anterioare. 

Direcția vieții este spre iubire și unitate, însă, pe măsură ce ne trăim viața, descoperim că nu este chiar atât de ușor să trăim la acest nivel și că, pe drum, întâlnim tot felul de interferențe care ne stau în cale. Înțelegând sensul acestor provocări și ancorându-ne într-o viziune mai înaltă, vom reuși să le depășim și să ne aducem împreună dintr-un spațiu de sinceritate și de rezonanță, pe baza unor valori comune.

~ Alchimia fricii ~

De asemenea, observăm că și în acest sector ne continuăm periplul prin frecvențele fricii, de data aceasta ea îmbrăcând haina eșecului, a iresponsabilității și a interferenței, care ne împiedică să ne aducem împreună într-un mod armonios.

Totodată, întâlnim aici și una dintre cele mai mari frici care ne guvernează din umbră: frica de moarte, care a fost puternic activată în acest an de Luna Plină și de Eclipsa de Lună din 28 octombrie.

”Când este provocată frica, ADN-ul nostru va emite semnale chimice care ne determină să ne reprimăm individualitatea și geniul, sau ADN-ul nostru va emite mesaje chimice care ne determină să fim în reacție.” Richard Rudd

Este important să înțelegem că fiecare frică are un mesaj și un cadou pentru noi, atunci când învățăm să o gestionăm și să acționăm în acord cu ghidarea noastră interioară. 

Untitled design.png
Copy of Deschiderea Inimii_platformă (1054 × 392 px) (1).png

”Odată ce găsim adevăratul nostru fractal uman, vom începe să întâlnimdin ce în ce mai mult sprijin pentru a ne împlini scopul nostru superior. Scopul nostru mai înalt nu este destinat să se manifeste în izolare.” Cheia 44

~ Inelul Iluziei & al Iluminaților ~

De data aceasta întâlnim în acest sector două inele de codoni: Inelul Iluziei și Inelul Iluminaților. Primul, ne învață să depășim frica de moarte și să trăim total prezentul, iar cel de-al doilea ne invită să ne aliniem cu o armonie și o conștiință mai înaltă care ne permite să ne aducem darurile împreună și să funcționăm ca un întreg, reușind astfel să aducem Raiul pe Pământ.

”Adesea neînțeleși, Iluminații se referă la o evoluție mai înaltă de ființe celeste sau Maeștri Ascensionați, care nu sunt separați de noi, ci, reprezintă, natura noastră mai înaltă personificată. Trăim acum în timpul adunării celor Iluminați - un timp de schimbare planetară fără precedent, în care armonia câmpurilor lor ne atrage și pe noi transformându-ne gradual ADN-ul spre nivelul său cel mai înalt de funcționare.” Richard Rudd  

Untitled design (1).png

~ Ce vom face? ~

~ vom explora cu atenție esența acestor chei și mesajul pe care au să ni-l transmită;

~ vom face conexiuni cu sectoarele diferite ale acestui Trimestru pentru a culege lecțiile sale;

~ vom activa aceste coduri în corpurile noastre prin diverse exerciții;

~ vom împărtăși cele trăite într-un cadru de discuție deschis și intim astfel încât sufletele noastre să se simtă auzite și inimile hrănite;

~ vom crea un spațiu de prezență care să faciliteze o stare de conștiență mai profundă;

~ ne îmbogățim reciproc prin experiențele împărtășite.

Copy of Deschiderea Inimii_platformă (1054 × 392 px) (1).png

”Atunci când conștiența penetrează inima materiei, Maya (iluzia), întreaga țesătură a realității este zguduită.” Richard Rudd

Detalii webinar

Când? -  11 Noiembrie 2023

Orele?: - 10:30 - 14:00

Unde?: - Online pe Zoom - linkul va fi trimis celor înscriși.

Investiție: - Pentru a deschide calea spre a primi, am hotărât ca accesul la acest webinar să fie pe bază de donație (cât simte fiecare). Accesul nu este condiționat de acest lucru. 


Pentru orice nelămuriri legate de program sau de modalitatea de plată puteți să mă contactați la:
- tel. 0752398778 sau e-mail: contact@cameliascheau.com - Camelia

 

Te invit cu încântare să devoalăm împreună secretele Inelului Materiei!

Sunt convinsă că vei avea surprize!

11.png
REN_0133 - Edited (2)_edited_edited.jpg
REN_0047_edited_edited.jpg

Susținut cu iubire de Camelia Scheau

Ghid Human Design & 
Ambasador al C
heilor Genelor

 

O mare iubitoare de viață și de frumos și este pasiunea mea să ghidez oamenii spre o mai amplă cunoaștere de sine, împuternicindu-i să-și vadă darurile, să se iubească pe ei înșiși și să se alinieze cu adevărul lor interior, care îi ghidează pe calea destinului lor.

Studiul mai multor sisteme precum Human Design, Cheile Genelor, Tarot, I Ching  mi-au permis să accesez o înțelegere mai amplă despre viață și despre locul nostru în marea mișcare cosmică. Această înțelegere este aducătoare de pace, acceptare și bucurie de viață.

11.png
bottom of page