top of page

Cum să ajungi să ai claritate și să îți exprimi vulnerabilitatea în relația cu tine și cu ceilalți? 

Ai o relație care te provoacă? Poate fi cu oricine: cu tine, cu partenerul de viață, cu părinții, copiii, rudele, prietenii, colaboratorii din business, etc.

Simți că te confrunți iar și iar cu aceleași situații în relațiile tale și că a venit momentul să le înțelegi mai bine?

Reușești să fii autentic și transparent în relațiile tale? Simți că sunt momente în care trăiești o viață dublă în care îți este greu să îți exprimi adevărul? Ți-ai dori să comunici ceea ce ai de spus, dar îți este teamă să nu-ți rănești partenerul?

Te confrunți în relațiile tale cu conflicte pe care nu știi cum să le gestionezi și tinzi să faci compromisuri care ulterior te dor, doar pentru a fi liniște? Sau poate că te enervezi și țipi sau pleci pentru a nu te confrunta cu situațiile neplăcute din relațiile tale?

Te întrebi dacă ești în relația potrivită și dacă mai este cazul să o continui? Chiar dacă povestea voastră a început frumos, ai ajuns într-o situație în care nu te mai regăsești și nu știi cum să comunici cu cealaltă persoană? Sau poate că te simți singur, îți este greu să relaționezi și preferi să rămâi retras în tine? 

Untitled design (1).png

~ Importanța relațiilor de calitate ~

Relațiile reprezintă o parte importantă a vieții noastre și fundamentul unei vieți împlinite. Studiul Harvard asupra fericirii, un studiu foarte rar, care a urmărit îndeaproape viața a 724 de bărbați timp de 75 de ani, a arătat faptul că ”oamenii care au legături mai bune cu familia, prietenii și comunitatea, sunt mai fericiți, mai sănătoși și trăiesc mai mult decât cei cu legături mai slabe.”

Devine astfel evident cât de important este să avem relații de calitate cu ceilalți. Cu toate acestea, pe cât de mult ne înfrumusețează viața, pe atât de mult ne dau de furcă, întrucât relațiile noastre devin terenul propice pentru ieșirea la suprafață a tot felul de comportamente care mai de care mai surprinzătoare.

Copy of Deschiderea Inimii_platformă (1054 × 392 px) (3).png

"Vulnerabilitatea e rudă cu adevărul și se aseamănă izbitor curajului." Brené Brown

 

Scopul relațiilor este evoluția și trezirea noastră! Ele ne provoacă să ne vedem, să ne asumăm, să ne vindecăm suferințele nealinate și să ne transformăm. De ce? Pentru că tot ceea ce nu reușim să rezolvăm cu noi va fi oglindit la nivelul relațiilor noastre. Iar de aici, concluzia este foarte simplă:

 

Dacă ne dorim relații de calitate cu ceilalți, este momentul să dezvoltăm o relație autentică cu noi înșine!

Website _image_(1500 × 630 px).png

Detalii program

~ Deschiderea inimii ~

Acest program reprezintă un parcurs înspre inima noastră, spre zonele noastre cele mai intime și cele mai vulnerabile. Un parcurs lin și susținător care să ne ajute să observăm și să devenim conștienți de dinamica noastră subtilă, de tiparele pe care le manifestăm adesea în relațiile noastre.

 

Vei redescoperi un nou mod prin care să te te vezi, să-ți asumi frumusețea și măreția, să te reconectezi cu inima ta și să creezi relații armonioase cu cei din jurul tău.

Photos_no bacckground (3)_edited.png
Photos_no bacckground (2).png
Untitled design_edited.png

~ Secvența Venus ~

Bazat pe Secvența Venus din profilul nostru hologenetic generat prin Sistemul Cheile Genelor, acerastă călătorie este o invitație de a păși treptat de la cunoscut, la necunoscut, de la aspectele mai familiare spre cele pe care tindem să le dăm uitării sau să le menținem ferecate în forul nostru interior.

 

Secvența Venus este partea cea mai sensibilă din explorarea profilului nostru hologenetic, iar deslușirea sa, ne aduce mai aproape de darurile noastre interioare, ne aliniază cu un mod sănătos de a ne asuma atenticitatea, de a interacționa cu ceilalți și ne deschide spre a trăi cu încredere și cu inima deschisă.

Copy of Deschiderea Inimii_platformă (1054 × 392 px) (3).png

”Secvența Venus este o călătorie în inima suferinței umane. Ea îți dezvăluie mecanismele suferinței tale individuale, sub forma șirului de tipare ale Umbrei pe care le-ai moștenit din ADN-ul tău ancestral.” Richard Rudd

~ A trăi conectat cu inima ta ~

Deși spunem adesea că ne dorim să trăim în inimă, de cele mai multe ori nici măcar nu mai știm ce înseamnă asta. Ne-am obișnuit atât de mult cu viețile și cu automatismele noastre, încât am și uitat ce înseamnă să trăim astfel.

 

Și totuși, ceva din noi își amintește că se poate altfel, că există o altă cale. De-a lungul anilor, am uitat o parte esențială din noi, cea mai prețioasă: conexiunea cu inima noastră care, atunci când este restabilită, ne elevează pe un alt nivel de ființare și ne oferă o perspectivă nouă asupra vieții noastre, o perspectivă proaspătă și însuflețită!

 

Ne amintește de cum eram noi ca și copii, în inocența noastră cea mai pură, conectați cu ritmurile vieții și cu toate vietățile lumii, de acea stare diafană în care ne scăldam relaxați în iubire.

Pentru a reveni din nou acolo, este nevoie să ne întoarcem în noi și să dăm la o parte rezistențele, să devoalăm strat cu strat mecanismele noastre de protecție care nu ne mai folosesc și să îmbrățișăm plenar Ființa care ne-am născut SĂ FIM!

_edited_edited.jpg

Descoperă un nou mod de a te vedea pe tine și pe celălalt, și de a-ți înțelege povestea relațională!

Parcursul presupune combinarea sensibilă a cunoașterii cu capacitatea noastră de introspecție și de reamintire a etapelor noastre de dezvoltare. Vom vizita pe rând, cu blândețe și răbdare perioada adolescenței, a anilor de școală, precum și anii copilăriei noastre, aducând mai multă conștiență asupra momentelor nașterii și a concepției noastre.

 

Toate aceste perioade cheie și-au pus amprenta în psihicul nostru și ne influențează, mai mult decât ne dăm seama, felul în care ne comportăm și reacționăm în relațiile noastre. Conștientizarea acestor aspecte ne ajută să ne vedem și să ne reluăm responsabilitatea pentru spațiul nostru intim, care se cere accesat, onorat, vindecat și iubit.

~ Călătoria~

"Foarte puțini oameni au descoperit adevăratul secret al suferinței și anume faptul că aceasta este o poartă spre Grație.” Richard Rudd

~ Tematici abordate ~

În această călătorie vom aduce în atenție aspecte care să clarifice:

 • care este Scopul tău în relațiile tale;

  • cum funcționează Câmpul tău de Atracție;

   • cum se manifestă Inteligența ta mentală;

    • care este aroma Inteligenței tale emoționale;

     • cum se simte trăitul în inimă și care este Inteligența ta spirituală;

      • care este zona ta cea mai intimă și cea mai vulnerabilă și cum poți să aduci acest dar unic pe lume.

 • Te vezi cu adevărat cu ochi blânzi și iubitori;

 • Îți descoperi darurile uitate și ascunse în suferința ta;

 • Te împuternicești și să îți asumi responsabilitatea pentru viața ta;

 • Faci pace cu trecutul și să îți reclami frumusețea și puterea;

 • Îți vezi rănile dintr-o nouă perspectivă, le conștientizezi și, treptat, le alchimizezi; 

 • Ieși din starea de victimă;

 • Scurtezi durata și modul în care gestionezi conflictele tale cu ceilalți;

~ Cu ce te îmbogățești? ~

 • Devii mai inteligent și pregătit spre un nou mod de a funcționa – unitar și cu inima deschisă;

 • Îți îmbunătățești relațiile cu ceilalți;

 • Găsești moduri prin care să îți exprimi adevărul cu sinceritate și vulnerabilitate;

 • Creezi relații mai profunde și mai autentice cu tine însuți și cu ceilalți;

 • Îți dai voie să renunți la măști și să fii tu însuți.

 • Ești mai prezent și mai plin de compasiune în relațiile tale;

 • Te vindeci la un nivel profund și să te reîntregești!

~ În plus... ~

Ceea ce reușim să vindecăm în interiorul nostru le va ușura calea copiilor noștri, care nu vor trebui să se confrunte cu aceleași situații ca și noi și ne va inspira partenerii să pășească și ei pe calea cunoașterii de sine și a evoluției conștiente.

 

Unul dintre cele mai magice daruri este, bineînțeles, deschiderea inimii noastre care ne reconectează cu esența noastră divină și cu toată iubirea pe care viața o are pentru noi!

 

Mai mult, vei dobândi astfel o cunoaștere care să-ți permită să devii propriul tău observator și terapeut astfel încât să-ți fie mult mai simplu să te readuci în starea de echilibru după momentele de intensă provocare.

Această călătorie este pentru tine dacă:

 • ești interesat de partea de cunoaștere de sine;

 • ești pregătit să pășești în profunzimea Ființei tale;

 • dorești să te înțelegi pe tine la un alt nivel;

 • dorești sincer să-ți înțelegi cu adevărat relațiile tale cu: copilul, partenerul de viață, părinții, etc.

Această călătorie NU este pentru tine dacă:

 • nu ești pregătit să intri în procesul de introspecție;

 • vrei o soluție rapidă care să-ți rezolve toate problemele;

 • încă dorești ca celălalt să se schimbe pentru ca ție să-ți fie bine;

~ Pentru cine este acest program? ~

Fie că ești familiar sau nu cu Sistemul Cheile Genelor, informația va fi prezentată într-o manieră clară și accesibilă astfel încât să fie ușor de urmărit și de integrat. Descoperă mai multe despre Cheile Genelor AICI.

Structură

​Călătoria se va desfășura pe durata a 21 de săptămâni, în perioada 14.07 - 22.12.2023 și este compusă din 21 de întâlniri: câte una pentru fiecare sferă și cale, la care se adugă 6 sesiuni de întrebări, discuții și împărtășiri și una legată de Chimia relațională și Rănile colective.

Astfel, vom avea:

 • Săptămâna 1: 14.07.2023 - Introducere, prezentarea Secvenței Venus

 • Săptămâna a 2-a: 21.07.2023 - Sfera Scopului

 • Săptămâna a 3-a: 28.07.2023 - Calea Dharmei

 • Săptămâna a 4-a: 4.08.2023 - Sesiune de împărtășiri

 • Pauză

 • Săptămâna a 5-a: 18.08.2023 - Sfera Atracției

 • Săptămâna a 6-a:  25.08.2023 - Chimia relațională

 • Săptămâna a 7-a:  1.09.2023 - Calea Karmei

 • Săptămâna a 8-a: 8.09.2023 - Sesiune de împărtășiri 

 • Săptămâna a 9-a: 15.09.2023 - Sfera Inteligenței Mentale

 • Săptămâna a 10-a: 22.09.2023 - Calea Inteligenței

 • Săptămâna a 11-a: 29.09.2023 - Sesiune de împărtășiri

 • Pauză

 • Săptămâna a 12 -a: 13.10.2023 - Sfera Inteligenței Emoționale

 • Săptămâna a 13-a: 20.10.2023 - Calea Iubirii

 • Săptămâna a 14-a: 27.10.2023 - Sesiune de împărtășiri

 • Săptămâna a 15-a: 3.11.2023 - Sfera Inteligenței Spirituale

 • Săptămâna a 16-a: 10.11.2023 - Calea Realizării

 • Săptămâna a 17-a: 17.11.2023 - Sesiune de împărtășiri

 • Săptămâna a 18-a: 24.11.2023 - Sfera Nucleului

 • Pauză

 • Săptămăna a 19-a: 08.12.2023 - Rănile colective

 • Săptămâna a 20-a: 12.12.2023 - Sesiune de împărtășiri

 • Săptămâna a 21-a: 22.12.2022 - Celebrare

~ Programul se va desfășura online, între orele 19:00 - 21:30, pe platforma Zoom, iar linkul va fi transmis celor întregistrați. ~

~ Investiție ~

Costul programului este de 2200 lei care pot fi achitați integral sau în  2 tranșe a 1100 lei, 3 tranșe a 750 lei, 4 tranșe a 575 lei fiecare care se vor achita până în data de 14 Iulie 2023.

Investiția nu este rambursabilă decât în cazuri excepționale. Am încredere că vei alege cu discernământ și înțelepciune.

Pentru orice nelămuriri legate de program sau de modalitatea de plată puteți să mă contactați la: tel. 0752398778 sau e-mail: contact@cameliascheau.com

Vă aștept cu bucurie și încântare!

white flower with water droplets_edited.jpg

Viața dorește ca noi să înflorim, iar pentru aceasta ne provoacă prin intermediul relațiilor noastre să ne trezim și să începem să trăim cu inima deschisă!

11.png
3cf76e06-361f-485e-8786-785fc5d2149f.jfif

Susținut cu iubire de Camelia Scheau,
Ambasador Cheile Genelor

Pentru mine întâlnirea cu sistemul Cheile Genelor și întreg parcursul care a urmat ulterior reprezintă o mare revelație, o reconectare cu inima mea și o reamintire continuă a Ființei mele multidimensionale care a venit să radieze iubirea, frumusețea și armonia. 

Este o bucurie să îi ajut pe oameni să se întoarcă la ei, să se descopere, să-și asume adevărul interior, să se iubească și să se alinieze cu ritmul vieții pentru a trăi în armonie cu ei, cu ceilalți și cu natura.

Sign me up!
bottom of page