top of page

Cum accesezi prosperitatea în mod natural?

Ce înseamnă prosperitate pentru tine?

Care este viziunea ta despre prosperitate?

Care sunt darurile tale prin care inviți abundența spre tine?

Cum se simte succesul pentru tine?

Care este modul tău specific prin care ai venit să strălucești în lume și să fii în serviciul său?

Cum activezi algoritmii prosperității din interiorul tău?

Untitled design (1).png
Untitled design (1).png

~ Perspectiva actuală a societății ~

Dacă privim lumea de azi, putem să observăm că societatea ne imprimă o anumită viziune legată de succes, abundență și prosperitate. În general acestea sunt caracterizate de competitivitate, energie de luptă, câștigă cel mai tare, câțiva ies în față, majoritatea pierd sau rămân la un nivel de mediocritate. Se pune mare preț pe numere, pe reușita financiară, pe câți bani ai în cont, cu ce te lauzi din punct de vedere material. Abundența se măsoară adesea prin ceea ce se vede. Accentul este pe efort, muncă, acțiune.

 

Contează mai puțin cum te simți în interior, este important să-ți setezi obiectivele și să pui osul la treabă. În general, această perspectivă își are rădăcina într-o energie de lipsă și insuficiență, prin urmare trebuie să te zbați ca să prinzi și tu un loc la masa învingătorilor. Aici norma este A AVEA și doar apoi, A FI.

În această paradigmă, acționezi din frică și menții un loc de muncă doar ca să câștigi niște bani care să-ți ofere o oarecare siguranță în viitor.

~ O nouă viziune ~

Așa cum ne arată starea de fapt a lucrurilor și oricine a încercat să funcționeze astfel pentru mai mult timp a putut observa că această atitudine produce multe daune colaterale. Poți să ajungi să obții bogății exterioare, să ai bani în bancă, adeseori cu prețul relațiilor sau a sănătății. Iar acest lucru se întâmplă pentru că acest mod de a funcționa nu este echilibrat și aliniat cu interiorul fiecăruia.

 

Din fericire, lumea se schimbă. Și ea se schimbă rapid. Apar noi modele de business și noi viziuni asupra abundenței. De data aceasta accentul se pune mai întâi pe A FI și, din această aliniere cu esența interioară, se crează A AVEA.

Selectii AI (23).png
Selectii AI.png

~ Adevărata Prosperitate ~

Atunci când începi călătoria spre tine și parcurgi etapele spre care ești ghidat, ajungi să descoperi adevărata prosperitate care este mai întâi o stare interioară, aliniată cu un adevăr universal acela că ”Viața este abundentă și susținătoare.”

 

Astfel, începi să-ți dai seama că pentru a o accesa, nu e nevoie să te chinui, nu ai venit să funcționezi împotriva Ființei tale, ci, ai venit să-ți descoperi darul tău natural și să-l lași să se exprime în lume, în acord cu felul tău specific.

 

Descoperi că, aliniindu-te cu naturalețea ta și respectându-ți designul, ajungi la prosperitatea reală care presupune a atinge o stare de armonie între lumea ta interioară și lumea exterioară. De data aceasta, talentele tale native sunt recunoscute și te deschizi tot mai mult spre cooperare pentru a accesa oportunități nebănuite până atunci.

Înflorirea prosperității (1054 x 392 px) (1054 x 200 px).png

"Există niște algoritmi în interiorul nostru care ne aduc prosperitatea aliniată cu destinul nostru." Richard Rudd

Înflorirea prosperității (1054 x 392 px) (7).png

Detalii program

~ Înflorirea Prosperității ~

Programul online ”Înflorirea Prosperității – Eliberează Darul Tău Unic în Lume” este bazat pe Secvența Perlă, a treia secvență din Calea de Aur din sistemul Cheile Genelor, dezvoltat de Richard Rudd.

 

Aici ne acordăm timp să contemplăm și să explorăm resursele noastre interioare prin cele 4 sfere din profilul noastru hologenetic: Vocația – darul pe care am venit să-l oferim lumii, Cultura – felul în care ne conectăm cu ceilalți și mediul nostru, Brandul nostru personal – felul în care suntem meniți să strălucim în lume și Perla – farul nostru interior și moștenirea pe care o lăsăm celorlalți.

Astfel, se crează un spațiu susținător, propice observării de sine și apariției de noi revelați care, treptat, ne conduc spre transformare interioară și dezvoltarea unei noi viziuni cu privire la rolul nostru real și natural pe care am venit să-l împlinim pe lume.

Selectii AI (8).png

~ Claritate Mentală ~

Această etapă a călătoriei ne invită să ne șlefuim credințele și să atingem o stare de claritate și de luciditate mentală, aliniată cu armonia vieții. Astfel, vom putea să identificăm amprenta noastră personală și să decodificăm codul prosperității așa cum este el codificat în ADN-ul nostru și în câmpul nostru energetic. 

Fără să parcurgem etapele vindecării și regăsirii interioare este foarte ușor să aderăm la credințele majorității: ”Viața este grea.”, ”Viața este o luptă.”, ”Dacă nu acționezi acum, ți-o va lua altul înainte.”, ”Resursele sunt limitate.” Aceste credințe limitative și muuulte altele pe care le avem în legătură cu banii, abundența și prosperitatea este nevoie să fie puse sub lupa clarității și aliniate cu adevărata lege a vieții: ”Abundență pentru toate ființele.”

~ Când Rana ta devine Vocație ~

Parcurgând etapele Căii de Aur și conectându-te tot mai mult cu profilul tău hologenetic ajungi să realizezi faptul că aspectul tău cel mai intim, mai vulnerabil și mai rănit din harta ta, reprezintă de fapt Darul tău pentru lume și însăși Vocația TA.

 

Și mai mult, ajungi să simți cât de important este să aduci vindecare în acea zonă sensibilă din tine și să-ți scoți Harul în lume. Făcând acest lucru pentru tine ajungi să contribui la vindecarea acestui aspect pentru întregul tău fractal și să fii o ancoră pentru această nouă viziune.

Selectii AI (7).png
Înflorirea prosperității (1054 x 392 px) (1054 x 200 px) (1).png

”Secvența Perlă conține secretele Prosperității tale.” 

Richard Rudd

Această călătorie este pentru tine dacă:

 • ești interesat de partea de cunoaștere de sine;

 • ești pregătit să pășești în profunzimea felului în care gândești;

 • dorești să-ți descoperi unicitatea prin care ești menit să atragi prosperitatea spre tine;

 • înțelegi că este vorba de un proces care durează și, prin urmare, necesită răbdare, compasiune, cercetare și blândețe.

Această călătorie NU este pentru tine dacă:

 • nu ești pregătit să intri în procesul de introspecție;

 • vrei o soluție rapidă care să-ți rezolve toate problemele;

 • dorești ca abundența să vină peste tine peste noapte.

~ Pentru cine este acest program? ~

Fie că ești familiar sau nu cu Sistemul Cheile Genelor, informația va fi prezentată într-o manieră clară și accesibilă astfel încât să fie ușor de urmărit și de integrat. Descoperă mai multe despre Cheile Genelor AICI.

Structură

​Programul se va desfășura pe durata a 15 săptămâni, în perioada 02.02 - 24.05.2024 și este compus din 15 întâlniri.

Astfel, vom avea:

 • Săptămâna 1: 02.02.2024 - Introducere, prezentarea Secvenței Perlă

 • Săptămâna a 2-a: 09.02.2024 - Sfera Vocației

 • Săptămâna a 3-a: 16.02.2024 - Calea Inițiativei

 • Săptămâna a 4-a: 23.02.2024 - Sesiune de împărtășiri

 • Săptămâna a 5-a: 01.03.2024 - Sfera Culturii

 • Pauză

 • Săptămâna a 6-a:  15.03.2024 - Calea Creșterii

 • Săptămâna a 7-a:  22.03.2024 - Sesiune de împărtășiri 

 • Săptămâna a 8-a: 29.03.2024 - Sfera Expresiei Personale (Brand-ului) 

 • Săptămâna a 9-a: 5.04.2024 - Calea Serviciului

 • Săptămâna a 10-a: 12.04.2024 - Sesiune de împărtășiri

 • Săptămâna a 11-a: 19.04.2024 - Sfera Perlei

 • Săptămâna a 12 -a: 26.04.2024 - Calea Cuantumului

 • Pauză

 • Săptămâna a 13-a: 10.05.2024 - Sesiune de împărtășiri

 • Săptămâna a 14-a: 17.05.2024 - Integrare

 • Săptămâna a 15-a: 24.05.2023 - Celebrare

~ Programul se va desfășura online, între orele 19:00 - 21:30, pe platforma Zoom, iar linkul va fi transmis celor întregistrați. ~

~ Investiție ~

Costul programului este de 2000 lei care pot fi achitați integral sau în  2 tranșe a 1000 lei, 3 tranșe a 700 lei sau 4 tranșe a 550 lei fiecare. Înscrierea se face prin achitarea primei tranșe, înainte de 02.02.2024.

Investiția nu este rambursabilă decât în cazuri excepționale. Am încredere că vei alege cu discernământ și înțelepciune.

Pentru orice nelămuriri legate de program sau de modalitatea de plată puteți să mă contactați la: tel. 0752398778 sau e-mail: contact@cameliascheau.com

Vă aștept cu o anticipare jucăușă!

”Atunci când ne aliniem cu natura noastră interioară, descoperim adevărata prosperitate care înflorește în viața noastră cu ușurință.”

11.png
20d4e2d1-0b70-4e82-b7a2-bb870738291d.jpg

Susținut cu iubire de Camelia Scheau,
Ambasador Cheile Genelor

Pentru mine întâlnirea cu sistemul Cheile Genelor și întreg parcursul care a urmat ulterior reprezintă o mare revelație, o reconectare cu inima mea și o reamintire continuă a Ființei mele multidimensionale care a venit să radieze iubirea, frumusețea și armonia. 

Este o bucurie să îi ajut pe oameni să se întoarcă la ei, să se descopere, să-și asume adevărul interior, să se iubească și să se alinieze cu ritmul vieții pentru a trăi în armonie cu ei, cu ceilalți și cu natura.

Sign me up!
bottom of page