top of page
Website _image_(1500 × 630 px) (46).png

Original Feeling Touch

Photos_no bacckground (19)_edited.png
Hand_edited.png

”OFT este o călătorie de descoperire, de desfășurare a ceea ce este în interiorul nostru. OFT este o amintire a ceea ce ai știut dintotdeauna în adâncul ființei tale . De fapt, OFT Atinge Esența din tine.” Andrew Fretwell

Original Feeling Touch este un proces corporal dezvoltat de Andrew Fretwell pe baza tehnicilor masajului chinezesc Chi Nei Sang.

 

OFT are la bază atingerea blândă, necondiționată și plină de iubire, asemănătoare celei pe care o mamă o oferă puiului său. Acest tip de atingere are darul de a scoate sistemul nervos din activarea simpatică și de a activa calea parasimpatică, ceea ce conduce corpul într-un proces de relaxare profundă, dincolo de controlul mental oferindu-i astfel cadrul să se vindece singur.

Fiecare corp are în sine capacitatea de auto-echilibrare și auto-vindecare, care se pierde prin faptul că am uitat ce înseamnă să ne relaxăm și să trăim natural, conectați cu Pământul și cu natura, în armonie cu rimurile vieții.

 

Am uitat cum este să trăim fără griji și având încredere deplină în noi și în viață. Stilul omului modern deconectat complet de la ceea ce este natural și autentic, a dus în timp la dezechilibru și la îmbolnăvire.

Website _image_(1500 × 630 px) (35).png

Boala nu este naturală pentru om. Armonia și radianța interioară sunt, iar ele emană din centrare și autenticitate!

Revenirea la starea noastră de sănătate radiantă presupune un proces interior de reconectare cu esența noastră, cu Sinele nostru mai Înalt, cu natura și cu viața.

 

Simptomele sunt mesaje ale corpului pe care nu le înțelegem și nu suntem capabili să le decodificăm, iar procesul de vindecare presupune a da firul înapoi și a ne conecta cu aspectele din noi uitate, reprimate, neacceptate, cu durerile și suferințele noastre, pe care, într-un cadru sigur și plin de iubire reușim să le procesăm și să le dăm drumul.

Photos_no bacckground (20).png
Website _image_(1500 × 630 px) (39).png

”Pentru a ne vindeca, nu avem nevoie de o inteligență anume. Pentru a ne vindeca, nu trebuie să fim deștepți, nu trebuie să fim buni, și nu trebuie să o merităm. Vindecarea este grație pură. Însă pentru a ne vindeca avem nevoie de un lucru: sinceritatea. Avem nevoie să ne spunem adevărul. Avem nevoie să acceptăm faptul ca avem sentimente pe care ne-am fi dorit să nu le avem. Avem nevoie să conținem aceste sentimente, pentru a le putea depăși, iar acesta este procesul prin care devenim ființe umane mature.” Gilles Marin

Photos_no bacckground (21).png

Atingerea vindecătoare

Nu este nevoie să ajungi să ai manifestări fizice la nivelul corpului. OFT-ul te poate susține să procesezi mai ușor trăirile și stările tale emoționale, unele despre care nici măcar nu știi că le-ai avea, reducând astfel încărcătura subtilă care se simte ca o apăsare în corp.

Avem nevoie de atingere. Atingerea necondiționată este vindecătoare, Iubirea și acceptarea sunt vindecătoare! Este un proces dincolo de minte, de acel ”Cum?”. Pur și simplu inteligența corpului tău preia controlul și știe ce să facă, cu ce să te conecteze și ce anume să aducă în prim plan spre a fi văzut, acceptat și eliberat!

Rolul meu este să creez acest cadru de siguranță și de încredere astfel încât TU să te poți relaxa și deschide spre întreg potențialul care este deja sădit în tine!

Image by Xuan Nguyen

Vindecarea presupune o călătorie de reîntregire, de readucere la Sine, la ceea ce este autentic în tine.

2.png

Etapele Vindecării

Ca orice proces de vindecare, aceasta este o călătorie cu mai multe etape.

Cele 4 etape ale vindecării:

 • conștientizarea

 • confuzia

 • transformarea

 • integrarea și predarea în fața vieții

Principiile OFT

Fie că ai o problemă concretă sau doar simți că ai nevoie de un spațiu doar pentru tine, de reconectare cu tine, cu corpul tău și cu esența din tine, o sesiune de OFT te poate susține.

O sesiune de OFT este plină de grație. Niciodată nu știi ce anume se va întâmpla. Procesul este atât de profund pe cât ești pregătit să te deschizi și să primești. Poate fi un răsfăț pentru trup și suflet sau un proces profund de vindecare, totul însă, în acord cu nevoile tale interioare.

 

O sesiune de OFT:

 

 • Oferă susținere necondiționată, atingere non-invazivă

 • Oferă siguranță și validare – nu judecă, nu încearcă să te schimbe, să te repare

 • Mintea tace – te aduce în momentul prezent

 • Te conectează cu emoțiile stagnante/blocate în corp

 • Îți validează trăirile

 • Accesezi o stare de relaxare profundă, o stare după care toată Ființa ta tânjea

 • Te conectezi cu stări și emoții care au nevoie să fie ascultate

 • Eliberezi emoții stocate și neprocesate din corp, ceea ce declanșează un profund proces de vindecare la toate nivelele

 • Te aduci la tine, în centrul tău, susținându-te în procesul de cunoaștere de Sine

 • Îți întărești conexiunea cu corpul tău

 • Primești mesaje și informații de la Sinele tău Divin

 • Dobândești o stare de echilibru și armonie interioară

 • Treci mai ușor prin propcările cu care te confrunți

 • Îți găsești răspunsurile în tine

 • Te simți eliberat și proaspăt

 • Te regăsești pe tine

 • Ai încredere în tine și în viață

Sesiunea de OFT

În timpul unei ședințe de OFT poți să:

Photos_no bacckground_edited.png
2_edited.png
Website _image_(1500 × 630 px) (40).png

O sesiune de OFT este o dovadă de iubire față de tine și de corpul tău!

bottom of page