top of page
Website _image_(1500 × 630 px) (14).png

Referențialul Arhetipurilor Personale

Photos_no bacckground (14).png

”Tarotul nu folosește la citirea viitorului, ci la construirea sa” Georges Colleuil

Referențialul Arhetipurilor Personale (RAP) este o metodă de cunoaștere de sine și de explorare interioară creată de Georges Colleuil având la bază tarotul și știința numerelor.

Pornind de la data nașterii se construiește o diagramă personală care este formată din 13 arcane de tarot. Fiecare poziție și fiecare arcană au propria lor semnificație ajutându-ne să ne conectăm mult mai profund cu interiorul nostru și să aducem la suprafață povestea noastră și aspectele care au nevoie să fie revelate și integrate.

Prin RAP ai ocazia să te vezi prin intermediul arhetipurilor din tarot, acestea devenind un suport extraordinar pentru depănarea și recadradea poveștii personale.

Website _image_(1500 × 630 px) (29).png

Referențialul deschide calea spre explorare de sine și, astfel, spre un Univers întreg!

Tarotul este complex. El reprezintă un limbaj simbolic despre viață și despre om. Orice aspect al vieții poate fi regăsit în tarot. Este fascinant, bogat, inepuizabil, o sursă perpetuă de revelații și conexiuni.

 

Istoria tarotului se pierde în negura timpului. Unii susțin că a apărut în Evul Mediu, alții că a apărut în India, iar alte surse arată conexiunea sa cu Egiptul Antic și cu Învățăturile lui Thoth. Cert este că imaginile și simbolurile sale sunt extrem de puternice. Ele sunt arhetipuri gravate în subconștientul colectiv și ne vorbesc direct fiecăruia dintre noi, indiferent de gradul e familiaritate pe care îl avem cu studiul tarotului.

RAP.png
Website _image_(1500 × 630 px) (17).png

”Nu putem găsi tarotul original pe un ciob dintr-o amforă veche de 2000 de ani, nici să-l reconstituim grație performanțelor informaticii. El este imprimat în sufletul fiecăruia, precum și în sufletul lumii. Astfel, este nevoie să cobori în tine pentru a investiga toate trăirile și a le face să reiasă la lumină ca în timpul unei nașteri. Iată de ce, din timpuri imemoriale, Tarotul pasionează creatorii, artiștii și pe toți cei care, mai mult sau mai puțin, și-au consacrat viața explorării și cuceririi sufletului uman.” Georges Colleuil

RAP (1).png

Puterea Arhetipului

Puterea unei imagini este colosală deoarece ea reușește să treacă dincolo de zidurile, obișnuințele și rezistențele noastre mentale și să atingă zone de cunoaștere și vulnerabilitate adânc sădite în noi. Imaginea te deschide. Îți deschide conexiunea cu tine, cu percepția ta, cu simțirea și cu întreaga ta bogăție interioară.

 

Imaginea unei arcane de tarot este extrem de bogată prin simbolismul pe care îl conține reușind astfel să grăiască sufletului nostru și să susțină dialogul profund și revelator cu noi înșine.

 

Impactul pe care îl are asupra noastră puterea arhetipului este atât de mare încât fiecare își găsește firul narativ, în felul său. Procesul este uimitor. Este surprinzător cum pornind de la aceeași imagine fiecare persoană reușește să identifice în viața sa aspectele sugerate și, astfel, să-și dezvăluie propria poveste.

Website _image_(1500 × 630 px) (25).png

O frecvență mai înaltă presupune mereu o deschidere tot mai mare a inimii spre iubire, spre intreconexiune și spre armonie, dincolo de răni, obstacole și suferințe!

Photos_no bacckground_edited.png

Observând aceste dinamici subtile, relațiile dintre resurse și provocări, precum și parcursul tău evolutiv începi să-ți înțelegi viața la un alt nivel și să înțelegi că există o ordine în Univers, că lucrurile nu sunt tocmai întâmplătoare și, cu toate acestea, nici predeterminate într-un mod fatalist.

 

Practic înțelegi că ai venit să te desfășori într-un anumit cadru și că depinde de tine felul în care dai viață alchimiei dintre arhetipuri.

Acest fapt te ajută să te relaxezi, să te concentrezi pe ceea ce îți este specific, să dai la o parte ceea ce nu este relevant pentru tine și dezvoltarea ta, să ai încredere în naturalețea ta și să-ți asumi puterea creatoare din tine!

Dialogul cu tine prin prisma RAP aduce multă ordine și structură interioară și, în același timp, declanșează un proces adânc de vindecare interioară, de reașezare în tine și în viața ta pe noi frecvențe de funcționare.

 

Astfel, te ajută să identifici calități pe care le ai, să-ți înțelegi relația cu părinții și cu copiii tăi, să găsești resurse la provocările cu care te confrunți. Practic, RAP îți deschide un orizont nou despre cine ești și cum poți funcționa, susținând dezvoltarea ta cât mai frumoasă și armonioasă astfel încât tu să-ți aduci esența ta minunată pe lume.

Având acest instrument atât de practic și de accesibil înțelegi că toate experiențele din viața ta au menirea de a te aduce mai aproape de cine ești TU!

Călătoria cu RAP

2_edited.png
Website _image_(1500 × 630 px) (19)_edited.jpg

Referențialul Arhetipurilor Personale este o metodă uimitoare de a-ți vedea, revendica și asuma Măreția ta Divină!

bottom of page