top of page

Regăsește conexiunea armonică cu viața

Dincolo de ceea ce vedem sunt forțe care ne influențează și ne ghidează.

Din timpuri străvechi, oamenii au încercat să înțeleagă conexiunea lor cu lumea exterioară și să găsească sensul existenței.

Cine sunt eu? Care este scopul? Care este locul meu în întreg?

Prinși în inerția vieții, am uitat cine suntem și ce rol am venit să împlinim. Am uitat de noi și de esența noastră divină și ne-am identificat prea mult cu ceea ce vedem și cu lumea materială – pe care am numit-o credibilă și reală.

Prin întrebări și contemplarea marii mișcări cosmice s-au născut sisteme care să ofere cadre de înțelegere a rolului nostru aici pe Pământ.

Planet and Moon

~ Sincronarul Maya ~

Unul dintre aceste sisteme este Sincronarul Maya bazat pe viziunea lui José Argűellas asupra vechiului Calendar Mayas.

Acest sistem simplu și, în același timp complex, conține o frecvență foarte specială și delicată care ne conectează atât cu trecutul cât și cu viitorul. Înțelepciunea conținută aici ne vorbește direct inimilor noastre și este menită să deschidă porți spre regăsirea aspectelor noastre uitate.

În același timp, modul fluid prin care este prezentată informația are menirea să ne aducă în armonie cu natura și cu marile cicluri cerești, și să ne susțină prin procesele noastre de transformare pe care le traversăm în prezent.

Image by Vincentiu Solomon

Tzolkinul (Sincronarul) este un sistem viu de 260 de zile/kin. Tzol (a număra) Kin (lumină).

O matrice armonică care măsoară la infinit timpul natural!

Fiecare Kin este alcătuit din unul dintre cele 20 de glife/adevăruri universale și unul dintre cele 13 tonuri/acțiuni.

 

13 x 20 = 260 de zile de la concepție până la naștere.

Despre ce este vorba?

Întâlnim aici 20 de arhetipuri însoțite de 13 tonuri. Fiecare dintre ele poartă cu sine esențe prețioase, iar împreună, țes povestea vieții într-un șir de 260 de zile. Acestea ne invită să ne conectăm cu ele pentru a le descoperi și a le lăsa să ne conducă spre adevărul nostru interior.

Conexiunea cu aceste arhetipuri, zi de zi, ne susține să devenim mai prezenți cu cine suntem noi, să ne realiniem cu matricea armonică a vieții și să avem acces la o dimensiune subtilă care ne hrănește și ne ghidează pașii.

Sincronarul poartă cu sine o magie, o frecvență unică și specială care ne învăluie amintindu-ne de armonie, întreg și de a avea încredere în viață.

Aceste aspecte se revelează prin observare, contemplare, năzuința sinceră de a ajunge la noi și de a ne descoperi locul în marea mișcare universală.

Maya (1).png

”Din punct de vedere vibrațional, Sincronarul, ne ușurează calea spre naștere prin ridicarea alchimică a frecvenței noastre prin simplul proces de rezonanță cu aceste frecvențe de lumină. Lucrând cu aceste arhetipuri Mayașe și tonuri, suntem pregătiți prin Grația lor, pentru ceea ce am putea numi cu ușurință ”butonul galactic de resetare.” Oracolul Maya - Un limbaj galactic de lumină – Ariel Spilsbury, Michael Bryner

Experiența mea

Am descoperit acest sistem în urmă cu mai mulți ani și, de-a lungul timpului, am avut ocazia să constat și să mă bucur de vibrația sa înaltă, care efectiv te mângăie și te ia de mână ghidându-te spre dimensiunile tale cele mai intime, mai subtile și mai rafinate. Ori de câte ori revin asupra sa, sau el revine spre mine,  se mai relevă o dimensiune nouă din ființa mea și o nouă înțelegere asupra parcursului meu.

Conectându-mă cu aceste coduri am observat o activare a sincronicităților, o aliniere mult mai naturală cu ritmul vieții și o intensificare a încrederii în mine și în procesul meu. Înțelegerea acestui sistem m-a ajutat să mă conectez mai intim cu mine și cu cei din jurul meu, să-i descopăr la un nivel mai profund și să decodific limbajul vieții în mișcarea sa mai amplă.

Zi după zi, Sincronarul ne oferă un cadru lejer și jucăuș prin care să ne conectăm și mai mult cu viața și să-i descoperim valențele sale magice. Există atâta lumină și susținere puse la dispoziția noastră, încât este nevoie doar să ne dăm voie să le primim!

Detalii program

Maya (2).png

Cursul pe care îl propunem este alcătuit din două părți. Prima parte, cea pe care o vom susține acum, se va axa pe aprofundarea arhetipurilor și a hărții noastre particulare, urmând ca în partea a doua, să descoperim și mai mult modul prin care le putem folosi concret în viața noastră.

Ce vom face?

- Veți primi fiecare profilul personal generat prin prisma acestui sistem;

- Vom pătrunde mai profund în originea sa și felul în care funcționează;

- Vom prezenta cele 20 de arhetipuri și cele 13 tonuri;

- În partea practică a cursului ne vom juca împreună cu aceste noi înțelegeri pentru a le ancora și pentru a le conștientiza mai mult.

_edited_edited.jpg

Cursul se va desfășura online sâmbătă, 18 Februarie 2023,

între orele 10:00 – 19:00.

~ Investiție ~

Costul programului este de 600 lei.

Pentru orice nelămuriri legate de program sau de modalitatea de plată puteți să ne contactați la:

- tel.
0752398778 sau e-mail: contact@cameliascheau.com
– Camelia
- tel. 0722236734 sau e-mail: alina.mornea@gmail.com – Alina

Vă așteptăm cu încântare!

11.png
DSC_3529.JPG

Susținut cu iubire de:

Camelia Scheau

 

Sunt o mare iubitoare a vieții, a frumosului și a naturii umane. Întrucât formarea mea clasică nu mi-a potolit setea de înțelegere și de răspunsuri, am ajuns să studiez diverse sisteme de cunoaștere de sine, pătrunzând astfel în lumea fascinantă a arhetipurilor.

Integrând în timp această cunoaștere pe care am consolidat-o prin propriul meu proces și transformare interioară, îmi doresc acum să ating cât mai mulți oameni și să le ofere cheile accesării darurilor ascunse din interiorul lor!

 

Cred cu tărie că ”Este momentul să ne amintim cine suntem și să ne ancorăm în iubire!”

Sign me up!

Alina Petrache
 

Alina Petrache îmbină cunoașterea științifică obținută în cariera ei de farmacist și cercetător în biologie moleculară, biotehnologie celulară, biochimie, proteomică și homeopatie, cu pasiunea pentru descoperirea arhetipurilor mentale și emoționale pentru a crea programe de terapie și coaching care să faciliteze transformări spectaculoase, spații de vindecare și transformare radicală.

 

Scopul ei este să aducă Alchimie și Armonie în orice proces, gând, cuvânt sau acțiune.

69246462_10162340333330694_123704820585463808_n.jpg
Sign me up!
bottom of page