top of page
Caută

Anul 2023 prin prisma a 10 sisteme


Prin mișcarea Soarelui în jurul Pământului, anual acesta parcurge un ciclu pe care oamenii, de-a lungul timpului, au încercat să-l descifreze și să îl înțeleagă. Astfel, aceștia au creat mai multe sisteme care să-i ajute în acest demers.

Unul dintre cele mai străvechi sisteme este reprezentat de I Ching, care se mai numește și Cartea Schimbărilor. Acesta este un sistem complex care poartă cu sine o înțelepciune profundă care încă așteaptă să fie accesată și deslușită.

Pictura: Parada planetelor - Vitaly Slastyanikov


Alte sisteme de bază sunt astrologia și numerologia.

Într-un fel sau altul, plecând de la acestea s-au diferențiat și alte sisteme precum Bazi, Qi Men și Feng Shui care pornesc de la I Ching. Human Design și Cheile Genelor sunt sisteme mai moderne care combină I Chingul cu Astrologia și cu alte științe străvechi și mai recente.

O altă cunoaștere compexă și bogată în arhetipuri și simboluri care ne ajută să înțelegem evoluția omului pe pământ este tarotul.

Dacă cu aceste sisteme suntem mai familiarizați, din partea cealaltă a globului se remarcă un alt sistem și calendar care, prin exactitatea sa și prin cunoașterea pe care o aduce, conferă o ghidare extrem de valoroasă atât pe partea de cunoaștere de sine cât și pe partea de înțelegere a mișcării noastre prin viață. Acesta este Sincronarul Maya, care are la bază Calendarul Mayaș.Astfel, având la îndemână aceste sisteme extraordinar de valoroase a venit ideea de a ne aduce împreună și de a ne juca cu perspectivele pe care fiecare dintre ele le aduce.

Ca răspuns la inițiativa lansată de prietenii mei Alina și Cristian Petrache, de la Qessence România, am acceptat să mă alătur acestui grup minunat de oameni și să împărtășesc cu voi perspectivele mele asupra acestui an, așa cum le percep prin prisma sistemelor Human Design, Cheile Genelor, Tarot și Sincronarul Maya, sisteme care și-au făcut cumva loc spre mine și care, de-a lungul timpului și-au arătat contribuția lor valoroasă atât în viața mea, cât și a celor cu care lucrez.

Pe lângă noi, la acest eveniment au fost și invitați surpriză care să împărtășească din cunoașterea lor.


Începutul


Conform Sistemului Human Design, anul 2023 a început în 22 Ianuarie, odată cu intrarea Soarelui în poarta 41 – a Descreșterii, care în sistemul Cheile Genelor are Umbra Fanteziei, Darul Anticipării și Siddhi-ul Emanației. Într-un mod sincronistic, Anul Nou Chinezesc, de data aceasta, a debutat tot la această dată.

Harta momentului de trecere este extrem de valoroasă întrucât conține energia care ne va influența întregul an. Descifrarea acesteia ne ajută să înțelegem care sunt influențele mediului exterior, cum ne afectează ele, care sunt oportunitățile și cum să navigăm acest an dintr-un spațiu de autenticitate.


Diagrama Rave 22 Ianuarie 2023

Aceste influențe sunt precum starea meteo, iar a le cunoaște ne ajută să ne menținem centrarea și să ne păstrăm pe drumul nostru.


Perspectivele și inspirațiile noastre cu privire la energia anului 2023 le puteți urmări aici:Pe mine mă puteți auzi de la momentul 2h 30 min.


Evenimentul a fost organizat de prietenii mei de la Qessence Romania reprezentați de:

Alina Petrache - gazda evenimentului - ( membru fondator Qessence Romania) : Farmacist și doctorand cu o experiență de 18 ani, având specializare în Biotehnologie celulară, Homeopatie,Bowen, Tratamente Naturiste și expertă in sistemele dezvoltate din Iching precum Qi-Men, Human Design, dar si Calendar Maya, Feng Shui și altele .


Cristian Petrache - membru fondator Qessence - ne-a susținut cu partea tehnică


Anca Bunea - partener Qessence, expertă în astrologice


Și invitații lor:


Alexandrina Sirlincan - cadru medical și expert in numerologie


Doctor Ovidiu Coșbuc - profesor universitar, autor al lucrărilor Codul Dragonului, cu o experiență și înțelegere vastă a umanității din perspectivă istorica, antropologică și teologică. Momentan, coordonează scoala:


Menționez că, prin timpul alocat, ne-am menținut la suprafața lucrurilor și nu am intrat în detalii specifice fiecărui sistem


De asemenea, aș dori să vă încurajez, să luați fiecare ceea ce este în rezonanță cu voi și să lăsați restul deoparte. Aveți încredere în ghidarea voastră interioară!


Să vă inspire și să vă ajute să luați decizii înțelepte și să trăiți frumos!


Cu iubire,

🥰
119 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page