top of page
Caută

Ciclul Magului Alb – Magia Inimii, Aliniere cu Voința Divină, Integritatea

”Îndoiala există la nivelul minții. Magia există în inimă.”În 28 Februarie 2023, a fost ultima zi din ciclul celor 13 zile inițiatice ale Magului Alb. Pentru mine a fost o perioadă foarte interesantă care a început cu o explozie de energie la nivelul inimii, cu o bucurie, o iubire și o efervescență de nedescris, care acum, după o perioadă intensă de purificare, se așează tot mai mult și mai frumos în mine.


Dacă mă urmăriți, știți deja că mie îmi plac sincronicităților (Cheia mea 46 – a Sincronicităților, pe care o am la Scopul vieții, din profilul meu hologenetic – Cheile Genelor - își face simțită prezența 😊). De asemenea, știți deja că îmi place să scriu, când reușesc 😊, și că iubesc tot ce ține de cunoașterea și de descoperirea de sine, tot ce este conectat cu aducerea la lumină a esenței noastre adevărate și a potențialului nostru divin. Prin urmare, am atras în viața mea diverse sisteme care să mă ajute să mă VĂD, să mă RECUNOSC și să am ÎNCREDERE în ceea ce zace în mine și în viață. Ca o consecință a acestor lucruri, îmi vine natural adesea să mă joc cu cunoașterea accesată prin aceste sisteme și să fac conexiuni care să mă ajute să înțeleg viața și misterioasa sa curgere.


Astfel, ca o sincronizare cu tranzitul Soarelui, de această dată, acest Ciclu al Magului Alb s-a suprapus cu trecerea Soarelui prin Cheia 30 – (Dorință, Lejeritate, Beatitudine), urmată de Cheia 55 (Victimizare, Libertate, Libertate) și de Cheia 37 (Slăbiciune, Egalitate, Blândețe). Prin urmare, acest ciclu a avut o notă puternic emoțională, de purificare și de eliberare din tipare de victimizare. Să vedem cum s-a suprapus această atmosferă peste energia din Ciclul Magului Alb.


Acest Ciclu este al 2-lea din seria celor 20 de cicluri care formează în total 260 de zile, după Ciclul Dragonului Roșu, în care am învățat cum să ne deschidem și să avem încredere în faptul că viața este aici să ne susțină. Ciclul Magului Alb vine să ne amintească să ne centrăm în inima noastră și să ne aliniem cu voința divină.


Măiestria Magului alb este capacitatea de a-și crea realitatea de la nivelul inimii, prin puterea sa de a se conecta cu Divinul. Adevărata capacitate de creație nu se face de la nivelul egoului și al voinței personale, ci, mai degrabă, prin deschiderea inimii și alinierea cu o voie mai Înaltă -Voința Divină. Astfel, creația rămâne ancorată în ordinea universală și în armonia vieții.


”O inimă deschisă, încrezătoare reprezintă un instrument rafinat de percepție. Dându-ți voie să <nu știi>, deschide calea ca mintea să acceseze direct înțelepciunea Universală.” Oracolul Maya – Un limbaj galactic de lumină


Imaginea care reprezintă acest arhetip prezintă o față cu ochii închiși care zâmbește, ceea ce ne sugerează faptul că puterea reală a Magului Alb constă în receptivitatea sa, în capacitatea sa de a merge în interior și de a-și găsi răspunsurile prin sondarea lumilor interioare și prin deschiderea spre viață.


De asemenea, pe această imagine se observă desenat un simbol care amintește de Ochiul lui Horus – cel atoateștiutor, ceea ce întărește ideea conform căreia, adevărata cunoaștere se acesează prin trezirea percepțiilor subtile și prin capacitatea de a simți cu inima.


Într-adevăr, la acest nivel, centrarea în inimă are capacitatea de a ne conecta cu câmpul infinit de posibilități și de a atrage varianta potrivită în acel moment, în acord cu rezonanța noastră la nivel de frecvență.


Prin deschiderea inimii și puritatea intențiilor noastre, reușim să ne conectăm cu lumea subtilă, nevăzută și să accesăm nivele de conștiență la care mintea noastră rațională nu are acces. De aici vine magia!


”Ușa dimensională a magiei se deschide prin simpla prezență. Pare a fi extraordinară, însă adesea poate fi găsită în mijlocul vieții de zi cu zi, dacă ochii tăi sunt deschiși să o vadă. Magia nu este o acțiune. Ea este un tip de percepție.” Oracolul Maya – Un limbaj galactic de lumină


Magia necesită o stare constantă de prezență și de deschidere spre ceea ce este deja. Adevărata magie nu presupune nici pe departe controlul egoului nostru. Ea funcționează prin spontaneitate, o stare de a permite lucrurilor să fie așa cum sunt și deschidere spre neprevăzut.


Este incredibil cum dincolo de zgomotul continuu al vieților noastre de zi cu zi există dimensiuni mai profunde, mai tăcute și magice. Aceste dimensiuni tind să treacă neobservate și negate, însă ele ne post susține în moduri incredibile. Și tot ce avem de făcut este să ne liniștim și să ne dezvoltăm capacitatea de a merge în interior, în conexiune intimă cu adevărul Ființei și al inimii noastre. Călătoria spre aceste dimensiuni este posibilă prin puterea inimilor noastre. O putere care nu încearcă să forțeze, nu este invazivă și nu caută profitul personal în detrimentul celorlalți.


Imagine: Gandalf - Stăpânul Inelelor


Magul Alb este conectat cu această putere de manifestare care funcționează corect când se află într-un spațiu de integritate. Accesarea acestei magii presupune mai degrabă ajustarea propriei frecvențe pentru a ne alinia cu Voia Întregului.


Iar această ajustare presupune un întreg proces de a da la o parte straturile de suferință și de închidere care s-au așternut asupra inimii noastre și care ne fac incapabili să trăim la adevăratul nostru potențial. Atâta timp cât mai există locuri nevindecate în interiorul nostru, viața ne va face conștienți de ele tocmai pentru a reuși să ne recuperăm darurile, să ne reamintim de esența noastră divină, să ne reconectăm la întreg și să ne reincludem în fluxul vieții.


Pentru a ajunge la acestă puritate și deschidere a inimii, Magul Alb are de depășit greutatea rănilor, a tiparelor și a egoului care vrea să preia frâiele și să dețină controlul prin manipularea celorlalți. De aici importanța centrării în inimă și a utilizării puterii dintr-un spațiu de integritate.


Integritatea presupune a acționa fără interese ascunse, cu sinceritate și deschidere. De asemenea, mai înseamnă să fii în aliniere cu tine, să faci ceea ce spui că faci și să fii congruent cu adevărul tău interior.


Din acest motiv, Ciclul Magului Alb se încheie cu Podul Alb dintre Lumi care ne învață să dăm drumul la tot ce nu ne mai servește, tot ce nu mai este aliniat cu noi, tot ce ne împovărează și ne împiedică să fim noi înșine cu adevărat. Acest arhetip ne învață detașarea și eliberarea!


Atunci când ești centrat în Ființă și aliniat cu voia Universului ajungi să faci nefăcând nimic. Și cel mai probabil, nici măcar nu faci tu, ci se face prin tine. Aceasta este calea Magului Alb!


Având aceste caracteristici, Magul Alb poate avea rol de preot, de organizator de ceremonii, de vindecător și de inițiator. Modul prin care el acționează este prin a crea spațiul prin care vindecarea, inițierea, iubirea curg și se reverse peste cel/cei cu care lucrează.


Magul Alb are ca provocare Sămânța Galbenă și de aici nevoia de a-și revela potențialul și de a-l lăsa să iasă la lumină și să se exprime în lume. Împuternicirea de sine este esențială pentru acest arhetip.


Astfel, avem ocazia să ne regăsim și să înflorim în esența noastră magică care se joacă cu multitudinea de posibilități care ne stau la dispoziție.


Magul Alb ne cheamă să ne amintim că mereu există o altă posibilitate mai lejeră și mai jucăușă, inaccesibilă minții noastre agitate, însă mereu disponibilă prin centrarea în inima noastră!


Cu iubire,

Camelia

💕

182 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


bottom of page