top of page
Caută

Ciclul Nopții Albastre – Abundență pentru toate Ființele

”Un pelerinaj în profunzimea interioară, în sanctuarul Sinelui, pentru a aduna darurile care mă așteaptă acolo.”


De câteva zile simt imboldul să vă vorbesc despre minunatul ciclu din calendarul Maya Dreamspell - Ciclul Nopții Albastre - și fac ce fac, încât tot noaptea mă apucă scrisul. Cumva, era de așteptat 😊.


Acest ciclu a început joi, în 17.11.2022 și se va încheia în data de 29.11.2022 cu arhetipul Vulturului Albastru – trăirea visului la nivel planetar! Este o perioadă plină de descărcări de informație, cu un potențial imens de accesare a darurilor interioare, de reamintire a naturii noastre reale și de eliberare de blocaje.


Regăsirea comorilor interioare


Ciclul Nopții Albastre este aici să ne amintească faptul că viața interioară este reflectată în viața exterioară și că pentru a ne transforma viața exterioară este nevoie ca mai întâi să privim cu sinceritate în Noi.


Pictura: Noapte înstelată - Van Gogh

Tematica Nopții Albastre ne cheamă să ne închidem ochii și să ne ducem cu privirea adââânc în interiorul nostru. Atât de adânc până când atingem spațiul infinit și existențial care ne conectează cu toate ființele din toate spațiile și din toate dimensiunile. Aici, în interior reușim să ne reamintim întregul nostru potențial de Ființe Divine, întreaga bogăție interioară și să ne conectăm cu comorile noastre ascunse. În acest spațiu simțim și știm că suntem Totul și că Merităm Tot ce este mai potrivit și mai frumos!


Aici, în interiorul nostru, pitite de privirile celorlalți sunt adăpostite darurui și talente tainice care sunt menite să iasă la suprafață atunci când noi suntem pregătiți să le recunoaștem și să ni le asumăm.


Explorarea Visului


În spațiul Nopții Albastre, avem ocazia să navigăm în câmpul visului, acolo unde toate potențialele și potențialitățile există, acolo unde simțim organic abundența vieții și posibilitatea ca ea să se reverse în viețile noastre.


Pe tărâmul visului, eliberați de constrângerile formei fizice, ne putem juca, ne putem aventura, putem să trăim experiențe unice, inimaginabile pentru ceea ce experimentăm în mod curent. Acolo, delimintările și îngrădirile dispar și putem fi liberi să ne exprimăm pe deplin.


Explorând acest tărâm avem ocazia să ne regăsim, să ne vedem cu alți ochi, să ne reconectăm cu părțile uitate și pierdute ale noastre, să readucem în conștiență aspecte ale noastre care au nevoie să fie văzute și integrate, trezite în viața noastră de zi cu zi.


Astfel, Noaptea Albastră ne invită la o explorare bogată și activă a visului, a viselor noastre și a întregului nostru potențial aflat dincolo de percepția noastră conștientă.Sondarea subconștientului


Totodată, această perioadă ne invită și la sondarea profundă a subconștientului nostru, la a vedea ce stă ascuns acolo în ”întuneric”, ce monștri, ce voci, ce limitări am creat care ne împiedică să Fim tot ceea ce am venit să fim și să întrupăm aici pe Pământ.


Avem ocazia acum să ne întâlnim cu zidurile noastre, cu creațiile noastre care ne protejează și care acum au ajuns să ne blocheze și să ne facă să stagnăm. Avem ocazia să pătrundem mai adânc în dialogurile noastre interioare pentru a vedea cum lucrează judecata, auto-judecata, critica și comparația pentru a ne menține mici, limitați și bâjbâind pe întuneric, deconectați de Sursa noastră, de Lumina noastră interioară.


Oprește-te acum! Inspiră!


Observă ce ai creat până acum în viața ta!


Te simți bine? Te simți plin de viață? Te simți susținut? Ai acces la resurse? Ești în curgere? Ești conectat la abundența vieții? Simți iubirea cum curge prin tine și te hrănește? Simți iubirea ce ești?


Care sunt vocile tale interioare? Ce îți spun ele?


Observă doar ce dorește să se facă cunoscut acum. Ce iese acum la suprafață? Ce tematică?


Eliberarea blocajelor și limitărilor dobândite


Ce ziduri ai creat până acum care te împiedică să accesezi aceste bogății ale vieții, aceste daruri adânc ascunse în tine?


Observă...


Întregul ciclu de 13 zile susține acest context de sondare interioară și de conștientizare, pe de-o parte a darurilor noastre și a măreției ce suntem, iar pe de altă parte a limitărilor și a barierelor pe care le-am pus în calea noastră, a blocajelor pe care le-am construit și care ne împiedică să ne accesăm pe deplin și să trăim liberi și autentici.


Ce gânduri te înfrânează să te aduci în serviciul celorlalți, să te arăți așa cum ești? Ce te oprește să îți deschizi inima și să îți împărtășești trăirile tale sincere? Ce te oprește din a te exprima cu sinceritate? Ce te ține pe loc? Ce ai de reevaluat și transformat? Ce obiceiuri și obișnuințe te deservesc? Ce gânduri te mențin mic și insignifiant? Ce credințe susții care te împidică să descoperi cine ești tu cu adevărat?


Deschiderea spre a primi abundența vieții


Ce atitudini și comportamente te împiedică să savurezi din abundența vieții?


Noaptea Albastră vine să ne reamintească faptul că ”Abundența este starea naturală și accesibilă tuturor Ființelor.” Aceasta este una dintre Legile Vieții – Abundență pentru toate Ființele!Tu trăiești în abundență?


Dă-ți voie să primești. Abundența deja există și ne este accesibilă, însă gândurile și percepțiile noastre de lipsă ne împiedică să o accesăm.


Cum te împiedici tu din a primi? Cât de deschis ești să primești? Cât de receptiv ești la ceea ce viața are să-ți ofere? Îți dai voie să primești? Crezi că meriți să primești?


Sau alergi și te zbați, te consumi, îți investești timpul și energia pentru a dobândi cu greu ceea ce-ți dorești și ce consideri că ai nevoie?


Pentru a primi abundența, viața ne invită spre deschidere și receptivitate, spre a avea încredere în noi și în darurile care sunt pentru noi să le primim. Ne cere să ne șlefuim percepțiile și să ne ajustăm atitudinile astfel încât să putem să celebrăm și să ne bucurăm de frumusețea vieții!


Haideți să ne deschidem spre abundență și înflorire!


Cu iubire,

Camelia

🥰

147 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page