top of page
Caută

Ciclul Vulturului Albastru - Viziune, Claritate, Serviciu Planetar


Suntem la jumătatea Cliclului Vulturului Albastru care a început duminică, 8 ianuarie. Această perioadă de 13 zile ne învață să ne conectăm cu o viziune mai înaltă, cu visele noastre profunde pe care am venit să le întrupăm și cu modul prin care putem să ne punem în serviciul planetar.


Astfel, după ce am trecut printr-o perioadă puternică de purificare și de reaminire de sine prin Ciclul Lunii Roșii și ne-am conectat cu respirația și cu vocea Spiritului și a lumilor subtile în Ciclul precedent – Ciclul Vântului Alb, acum este momentul lăsăm o viziune mai profundă asupra realității să se cristalizeze și să o susținem să se ancoreze pe Pământ.


Iar pentru a ancora această viziune, Vulturul Albastru ne cere să parcurgem un proces intens de transformare și de vindecare la nivelul mentalului nostru. Drept urmare, în această perioadă se activează conexiunea noastră la câmpul mental colectiv care este plin cu... de toate!!! Ține de noi și de starea noastră de prezență și de conștiență să filtrăm gândurile noastre, să nu ne identificăm cu ele și să nu le lăsăm să pună stăpânire pe noi.


Este important să ne amintim că noi nu suntem gândurile noastre și că deciziile aliniate cu esența noastră nu sunt cele mentale.Intensificarea mentalului colectiv


Probabil că ați simțit deja o intensificare a activității minții voastre în această săptămână, care a culminat odată cu intrarea Soarelui în Cheia 61 (Umbra Psihozei, Darul Inspirației și Siddhi-ul Sanctității). Ca o completare, această Cheie, împreună cu Cheia 24 (Adicție, Inventivitate, Liniște) care este activată în prezent de Nodul Nord formează Canalul Gânditorului, care ne permite să accesăm o anumită cunoaștere în momentul prezent, dacă suntem atenți și ieșim din gândurile obsesive. Aceasta este o minunată sincronizare pe care viața ne-a oferit-o în această săptămână.


În sistemul Maya Dreamspell sau Sincronarul Maya, acest arhetip reprezintă provocarea mea astfel că această săptămână mi-a atins niște corzi sensibile. 😊


Pe scrurt, mesajul Vulturului Albastru este ”Să ai încredere în tine și în visele tale cele mai mărețe!” Acele vise care simți că îți dau aripi și care te umplu de viață, acelea sunt cele care au nevoie să fie hrănite și conținute în conștiința noastră pentru a înflori la momentul oportun și a se manifesta în formă fizică. Doar că nu este tocmai atât de simplu.


Viziunea


Pentru a ajunge la o viziune curată a acelor vise este nevoie de mult discernământ și putere de filtrare. Vorba aceea ”Nu tot ce zboară se mânâncă!” și nu tot ce ni se înfiripează acum în minte este demn de atența și de susținerea noastră.


Precum vulturul se înalță în văzduh, în dimensiunile mai rarefiate avem acum ocazia să ne conectăm cu o viziune mai amplă, mai completă și mai clară a scopului nostru și a rolului pe care am venit să îl avem pe lume, dacă reușim să transcendem gândirea noastră limitativă și obsesivă.


Vulturul Albastru ne amintește să ne extindem perspectivele și să ne punem în serviciul planetar cu compasiune. Vulturul are viziune, vede cu claritate și este capabil să penetreze iluziile, să iasă din confuzie și din tiparele subconștiente, autosabotoare ale minții colective.Această intensificare a mentalului care se activează acum ar putea să ne prindă în mrejele și în psihoza ei și să ne încețoșeze perspectiva. În acest context este ușor să uităm de noi și să ne contopim cu mentalul colectiv care este condus de frici și de programe limitative.

Astfel, tematica principală a aceestei perioade este lucrul cu mentalul nostru prin atenție observare, contemplare, etc. Condiționările pe care le primim pe cale mentală sunt extrem de puternice și pot să ne deturneze de la calea noastră naturală.


Fără să ne dăm seama ne lăsăm prinși în idei, probleme și povești care nu sunt ale noastre și ne pierdem focusul și suntem distrași de la ce avem noi de făcut.


Uneori, ceea ce percepem la nivel mental poate fi atât de puternic încât să ne copleșească și să ne facă să ne pierdem în aceste percepții.


În astfel de momente, conectarea cu corpul fizic, cu simțurile, cu mama pământ, cu natura ne ajută să ne împământăm, să revenim la noi și să eliberăm presiunea, îndoiala și confuzia mentală în care am intrat.


Este indicat să nu luăm de bun ceea ce ne trece acum prin cap și să supunem totul prin filtrul nostru decizional. Pentru cei care știți Human Design, în acest sistem acest filtru se numește Strategie și Autoritate.


Încrederea


Vulturul Albastru ne amintește să zburăm mai sus, să accesăm o viziune mai înaltă și să obținem o stare de claritate. Aceasta vine cu răbdare și cu încredere. Nu poate fi forțată.

Este important să fim atenți acum la inspirațiile pe care le primim, la visele care se conturează, la gândurile care ne fac să ne expansionăm și să ne întărim încrederea în noi înșine și în viață.


În starea de umbră, Vulturul Albastru își pierde încrederea în sine și în visele sale, se lasă toropit de gândurile atosabotoare alimentate de frică și își uită măreția, simțindu-se deconectat și separat de el însuși, de ceilalți și chiar de viață.

De asemenea, el poate deveni atât de obsedat de a se pune în serviciul lumii încât uită să aibă grijă de sine, să se odihnească și să se bucure de viață pur și simplu.


Acest arhetip poartă cu sine o viziune armonioasă asupra lumii bazată pe iubire și pe autenticitate. Această viziune conține coduri de transformare și de vindecare personală și colectivă și are nevoie să fie hrănită și susținută pentru a fi adusă pe Pământ.


Astfel, e important acum să ne dăm voie să visăm, să fim inspirați și să lăsăm cunoașterea care se descarcă acum să se așeze în structurile noastre, având încredere că la momentul potrivit o vom accesa și o vom pune în practică.


Ceea ce se întâmplă de multe ori este că cei care au viziunea felului în care lumea ar putea fi transformată sunt cuprinși de îndoieli și ajung să fie înstrăinați de ei și de visul lor, renunțând la el pentru a se cufunda în mediocritatea lumii. Tocmai de aceea, cei care sunt atinși într-un fel sau altul de arhetipul Vulturului Albastru au nevoie să înțeleagă cât de mare nevoie este ca ei să se ancoreze în această viziune mai înaltă asupra lumii, să o hrănească și să contribuie astfel la împlinirea ei pe Pământ.


Acum este momentul să lăsăm viața să ne inspire, să mai șteargă din programarea limitativă pe care am primit-o și să ne deschidem spre posibilitatea ancorării unei noi realități mai armonioase și mai aliniate cu esența ființei noastre profunde, în care fiecare să înflorească și să-și găsească locul său natural.


Claritatea și încrederea în noi și în visele noastre cele mai profunde sunt esențiale acum!


Cu iubire,

Camelia

💕


P.S. Te anunț pe această cale că în curând, împreună cu prietena mea Alina Petrache urmează să lansăm un curs de inițiere în cele 20 de arhetipuri ale Calendarului Mayas și a modului prin care să lucrezi la nivel personal cu ele. Rămâi pe recepție sau contactează-mă pentru mai multe detalii.

54 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page