top of page
Caută

De ce să-ți Trăiești Designul?

~ Îndemn la Trezire ~Pentru că întreaga ta experiență de viață se schimbă! Pentru că fiecare clipă devine mai bogată, mai plină de dezvăluiri și de descoperiri interioare.


Pentru că înțelegând cum funcționezi și introducând aceste aspecte în viața ta, ele ajung să devină un stil de viață care îți transformă modul prin care tu experimentezi și percepi această realitate.


Pentru că, la un moment dat, parcurgând această cale, ajungi, într-un punct în care atenția ta se mută în interior și ajungi să descoperi atât de multe despre tine! Viața ta interioară devine atât de bogată încât ești fascinat pur și simplu de ceea ce trăiești!


Începi să percepi lucruri pe care nu le-ai mai perceput despre tine, începi să te simți la alt nivel, începi să-ți simți corpul și să dezlegi indiciile pe care acesta ți le dă. Treptat, începi să pui cap la cap informațiile și să te prinzi de cum anume funcționează energia ta, ce anume are ea să-ți spună și înveți să ai încredere în tine, în ghidarea ta!Ajungi într-un punct în care, printr-un proces constat de auto-observare, înțelegi ce-ți spune această ghidare ceea ce-ți permite să te relaxezi și să ai încredere, în tine, în viață...


Astfel, vuietul vieții exterioare nu mai pune stăpânire pe tine, nu te mai interesează atât de mult ce a făcut x, sau y sau z. Nu te mai interesează atât de mult știrile, viața vedetelor și terapia prin shopping (te mai delectezi și cu ele, din când în când, în stilul tău și în doza potrivită J), căci descoperi ceva mult mai palpitant, mai misterios și mai atractiv care este deja în Tine!


Nu te mai interesează să bifezi targheturi și reușite exterioare. Înțelegi că ceea ce este de împlinit se va împlini la vremea sa, în timpul său perfect. Și înțelegi că nici măcar nu trebuie să fie altfel. Este minunat așa! Iar aceasta nu este doar o replică de New Age pe care ți-o spui ca să-ți mai domolești anxietatea și agitația interioară, ci este o trăire și o certitudine celulară!


Și atunci...inspiri, expiri, te faci comod în tine... îți dai voie să fii, să curgi, să descoperi zi după zi, ce vrea energia ta de la tine, spre ce se întreabă ea în mod natural, înveți să cobori în trup și să o asculți și să ai încredere în ea. Înveți să te respecți și să te iubești!


Prin urmare, fiecare zi devine un prilej de minunare, de descoperire, de conștientizare a ceea ce ești tu! Descoperi ce este natural pentru tine și începi să înțelegi că fix aia ai de făcut! Îți dezvolți încrederea în tine și în viață.


Și, după în timp, tu nu mai stai să te gândești la ce ai de făcut, asculți ce îți șoptește viața.


Tu nu mai vrei să faci aia sau aia, ci doar curgi în direcția spre care ești ghidat să curgi. Iar atunci înțelegi un lucru mare - nu mai ești tu cel care vrea să controleze viața, ci devii receptiv la stimulii care sunt pentru tine. Tu nu mai trăiești cum vrei tu, după cum te taie capul, ci te lași trăit de Esența ta divină!


Iar acest moment este cu totul și cu totul special, de-a dreptul magic!


Înțelegi că nu trebuie să te mai zbați să-ți croiești o viață, ci doar EȘTI și viața ți se dezvăluie pas cu pas, etapă cu etapă!


Ajungi să simți realmente că nu trebuie să te chinui să faci lucrurile să meargă, ci doar trăiești din Esența ta Reală!


Ce este menit să fie trăit de tine, mai devreme sau mai târziu, va fi trăit!


Înveți astfel, să-ți onorezi și să-ți respecți cu adevărat energia și timpul, două resurse pe care le ai la dispoziție și care sunt nespus de sacre!


Iar pentru ca toate acestea să devină firești pentru tine, este nevoie de o bază, de o fundație care să te ajute în procesul tău de descoperire, de o ghidare care să te susțină să faci trecerea la acest nou stil de a funcționa - unul perfect natural pentru tine și perfect aliniat cu cine ești tu cu adevărat!


Descoperă și tu care este calea TA!


Răbdare, conștiență și încredere!


Cu iubire,

Camelia

💗


(P.S: A grăit pentru voi un generator, 4/6, cu canalul fluxului și al inițierii, condimentat cu multă naturalețe menită să mă ducă la iubirea de sine și, pe alocuri, cu multă luptă interioară și agitație menite să ducă spre Trezire și la conexiunea cu Sinele meu Mai Înalt)

114 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page