top of page
Caută

Călătoria spre Sine - Calea spre Esență


Până să începi să te întorci la tine, trăiești viața la un anumit nivel în care preocupările sunt mai mult exterioare: să avansezi la job, să ai o relație, să-ți crești copiii, să faci bani, să-ți iei o casă, să călătorești. Aspecte frumoase ale vieții și extrem de prețioase. Cu toate acestea, dacă rămâi la acest nivel, viața este incompletă. Ceva esențial lipsește. Cine? TU!


Așa am fost educați. Acesta este modelul pe care l-a urmat majoritatea, iar noi trăim aici, pe Pământ, împreună, în câmpuri care se întrepătrund și se interconectează. Și, de multe ori, este destul de provocator să ieși din ceea ce face și gândește majoritatea. Însă aici este Cheia. Aici este Frumusețea. Atunci când începi să te întrebi cu sinceritate ”Dar, eu cine SUNT?”, atunci începe călătoria.


O călătorie profundă, bogată, frumoasă. O călătorie unică. O călătorie cum o alta nu mai există și nici nu va mai exista. O călătorie spre TINE însuți. Spre Esența Ta, spre Comoara ta interioară.


Și, întrucât această călătorie este atât de specială este nevoie de anumite calități pe care să le dezvoltăm și rafinăm pe parcurs: deschiderea, curiozitatea, curajul, blândețea, compasiunea și, mai ales, răbdarea.


De ce răbdare? Deoarece a te întoarce la tine presupune un proces de decondiționare, de dezînvățare a aspectelor preluate, învățate, moștenite care nu au nimic de-a face cu natura ta reală. Și, totodată, presupune un proces de descoperire de sine, de a învăța să stai cu tine, să te uiți la tine, să te observi înăuntru și afară. Să începi să conștientizezi ce anume te-a făcut să spui ceva sau să te comporți cumva sau să gândești, să simți ceva anume.


Să începi să dezvolți acestă abilitate de a-ți fi martor în propria ta călătorie. Martor cu privire la ce exprimi și manifești în afara ta și martor cu privire la ce trăiești și experimentezi înăuntrul tău.


Iar acest lucru necesită TIMP și muuultă răbdare.


Când trăiești la suprafața vieții, aceste aspecte ale cunoașterii de sine par insignifiante. În schimb, când începi să-ți pui niște întrebări și începi să te aduci la tine, ajungi să descoperi o întreagă lume, extrem de vastă și de profundă care, până atunci, îți era în mare parte ascunsă. Realizezi atunci că ai stat față în față cu un iceberg și că muulte aspecte extrem de importante și de revelatoare așteaptă să fie descoperite.


Nu prea avem modele printre noi de a trăi astfel. Acestea sunt mai mult excepții de la regulă și sunt destul de rare. De câțiva ani, poate chiar zeci, am început să avem acces la mai multe informații care să ne ajute pe acest drum. Însă de la A ȘTII și A FII este cale lungă.


Și nu o spun de pe o poziție de superioritate, ci dintr-o postură de călător. Sunt și eu pe drum, am parcurs niște etape și, ohooo, mai am multe de descoperit și multe aspecte de lăsat în spate.


Ceea ce observ însă, este că lumea, majoritatea vrea soluții rapide, prin care totul să se restabilească în armonie și fericire, prin care să nu trebuiască să se confrunte cu ei înșiși, cu durerea lor, cu suferința lor, cu obiceiurile lor, cu tiparele de gândire și de comportament, cu reactivitatea lor.


Mulți preferă să stea la suprafață unde este călduț și vânturile sunt domoale... până când, vine viața și îți sună clopoțelul trezirii.


Fie începi să devii mai conștient de tine și de suferința din interior, fie începi să simți că nu te mai potrivești cu viața în care ești angrenat, dar în care erai mai mult adormit decât viu, funcționând din automatism, fie se întâmplă o criză în plan relațional, profesional sau oricare altul, fie îți dai seama că ești mai mult de cât trăiești și începe să se activeze o chemare spre a ajunge acolo unde te cheamă sufletul, acolo unde simți că poți SĂ FII TU cu adevărat și să strălucești.


Pictura - Freydoon Rassouli - Bucuria Libertății

Și ajungem din nou la întrebarea: ”Cine sunt EU?” Iar la această întrebare am putea răspunde simplu: o ființă divină care a venit să experimenteze viața în trup, aici pe Pământ. Acesta este un exemplu. Un răspuns general. Însă, pentru a te identifica pe tine, a ajunge la tine, cel mai probabil, este nevoie de o călătorie prin care să ajungi să-ți îmbrățișezi UNICITATEA care te scoate din majoritate și din omogenizare.


Iar când pășești pe cale, începi să descoperi muulte informații. Și, de unde înainte, această lume nu te atrăgea prea mult, sau poate că te atrăgea, însă o mențineai mai mult la nivel de curiozitate, când procesul devine asumat și devii responsabil de tine și de viața ta, lucrurile încep să se schimbe.


De ce?


Pentru că începi să revii la tine. Începi să devii curios de TINE. Să înțelegi ce trăiești, de ce ai trăit anumite situații, de ce ești în situația în care ești și, mai ales, devii curios de darurile și talentele tale, de sclipirea ta divină care te individuează și te face să fii TU.


Și, credeți-mă, când începi să pășești pe calea aceasta, începi să descoperi muuuulte. Și legate de ”Cine ești TU?” și legate de ”Cine NU ești TU?”.


Cu cât ești mai asumat fața de proces și față de dorința sinceră de a te descoperi, cu atât mai mult viața îți vine în întâmpinare și te susține, aducând spre tine oameni, evenimente, experiențe prin care tu să începi să te vezi mai bine, să te diferențiezi, să te înțelegi, să-ți asumi CINE ești.


Iar în acest parcurs, ceea ce este extraodinar de important este să înveți șă iei decizii din adevărul tău interior. Să înveți să te lași condus de ghidarea ta interioară. Să îți dezvolți discernământul cu privire la alegerile și deciziile tale.


Pentru mine, unul din sistemele de bază care m-au adus ACASĂ în mine și m-au susținut și mă susține în continuare în procesul de descoperire de sine este Sistemul Human Design, cu care am rezonat din prima clipă în care l-am întâlnit.


A fost o rezonanță atât de mare, încât foarte repede m-am imersat în a alfa și a înțelege mai multe despre mine.


Și au trecut de atunci 9 ani.


Ani frumoși, bogați și plini. Ani de înțelegeri, de schimbări și de creștere interioară.


Nu se poate descoperire de sine din binecunoscuta zonă de confort.


Nu se poate să ajungi la comoara ta interioară fără să fii dispus să te vezi cu totul, pe de-a-ntregul, pe îndelete, părticică cu părticică, pas cu pas.

Nu se poate să ajungi la diamantul interior fără să fii dispus să dai drumul aspectelor care nu te mai reprezintă.


Uneori ai înțelegeri rapide și faci salturi mari care, inevitabil, duc și la schimbări în viața de zi cu zi. Alteori, procesul este mai anevoios, mai lent. Ai impresia că nu se întâmplă prea multe. Însă, credeți-mă că se întâmplă.


Uneori și eu mai am nevoie să-mi amintesc asta. ☺️

Important este să rămânem pe cale. Conectați cu noi. Sau poate chiar să ne mai și oprim, să facem un popas. Să celebrăm locul în care am ajuns, să savurăm o floare, o întâlnire, un copac, Soarele în măreția lui, viața aceasta minunată.


Totul este un flux și lucrurile care contează se întâmplă. Important este să începi sau poate să te ridici și să continui. Cu un nou elan, o nouă perspectivă, un nou TU. Proaspăt, curios și încrezător în sine și în marele mister în care ne conducem existența.


Așa că, pentru cei care doriți sincer să vă apropiați mai mult de Esența voastră și să vă descoperiți unicitatea, muzica proprie pe care ați venit să o cântați aici pe Pământ, vă invit cu bucurie în călătoria care se numește Trăiește-ți Designul, care se va desfășura în perioada 9.11.2023 – 18.11.2023, online, joia de la ora 19:00 – 21:30.


Această călătorie este pentru oamenii care au ajuns în punctul în care să fie sinceri cu ei și sunt curioși să se descopere, să se vadă, să se experimenteze dintr-o nouă perspectivă și să FIE EI ÎNȘIȘI.


Human Design nu este aici ca să ne umplem capul de informații. Sunt multe informații pe care acest sistem le aduce, însă ceea ce contează cu adevărat sunt felul în care aceste informații sunt integrate în viața de zi cu zi și cum ele ne susțin să ne conectăm mai profund cu noi înșine și cu ceilalți.


Ce contează cel mai mult este experimentarea, trăirea. Să dăm viață acestor informații și să vedem cum se aplică ele în viața noastră în mod specific.


Călătoria prin programul Trăiește-ți Designul, iar ulterior prin alte programe pentru cei doritori, are darul de a aduce conștientizări, reașezări, înțelegeri noi care să ducă la TREZIRE și la AUTENTICITATE.Parcursul este viu și ne transformă pe fiecare la nivel de înțelegeri și implicit la nivel de frecvență.

Fie că participi pentru prima dată, fie că ai mai făcut acest parcurs, mereu sunt lucruri de descoperit. Mereu mai sunt nuanțe de integrat și mereu sunt posibile conștientizări și declicuri interioare. Iar a parcurge acest proces în cadrul unui grup îmbogățește și accelerează tot procesul.


Trăiește-ți Designul este despre TINE, despre a te aduce în contact cu partea din tine care știe drumul, care știe să aleagă, știe să te ghideze – propria ta Autoritate Interioară.


În aceste vremuri, fiecare dintre noi are ocazia să-și descopere și să-și trăiască viața în acord cu propria sa autoritate interioară. Asta am venit să facem. Acesta este contribuția noastră pentru această lume: să împărtășim unii cu alții cum este viața văzută prin prisma unicității fiecăruia.


Și fiecare dintre noi este unic, frumos, special și are o menire de împlinit aici pe Pământ.

Suntem frumoși împreună, fiecare strălucind în unicitatea sa!


Este momentul pentru TINE să pășești mai aproape de tine, ACUM?


Detaliile despre programul Trăiește-ți Designul precum și despre înscriere, le găsiți apăsând butonul de mai jos.


Cu bucurie și încântarea unui nou început,

Camelia

💗🦋🥰111 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Commentaires


bottom of page