top of page
Caută

Ciclul Câinelui Alb - Deschiderea inimii, Iubire, Autenticitate, Familia de Suflete


Autenticitatea curtează magia și odată cu ea duce la destrămarea iluziei separării!


Ziua de a zi a început într-un mod foarte special, care m-a surprins. Astăzi am simțit foarte puternic să pășesc într-o Bisericuță foarte dragă inimii mele și am asistat la Slujba de Maslu pe care am simțit-o extraordinar de frumoasă. O slujbă de vindecare, iertare și de reîntoarcere în brațele iubirii divine. Am plecat hrănită, luminoasă și simțind vibrația unei esențe foarte speciale care s-a activat în mine – vibrația iubirii. A fost divin!


Ulterior, punând informațiile cap la cap am constatat faptul că azi, conform Sincronarului Maya bazat pe versiunea lui José Argüelles asupra Calendarului Mayaș - Tzolkin, astăzi intrăm în Ciclul de 13 zile inițiatice ale Câinelui Alb. Absolut minunat! Sincronicitățile continuă!


Pe parcursul acestor zile viața ne va ghida pas cu pas spre deschiderea inimii, accesarea și manifestarea iubirii necondiționate. Pentru aceasta, o lecție extreme de important este integrarea iubirii de sine!


Acest ciclu începe cu arhetipul Câinelui Alb și se încheie cu arhetipul Vântului Alb, care ne arată direcția spre care acest parcurs inițiatic ne îndreaptă – comunicarea și exprimarea sinceră și fluidă a esenței noastre.Deschiderea inimii. Unitate. Autenticitate.


Câinele Alb ne vorbește despre reîntoarcerea la unitatea inimilor noastre, la autentictate, la conexiunea cu Sinele nostru Real, numit în acest context și Sinele nostru Esență. Aceasta presupune de fapt reîntoarcerea la iubirea necondiționată din care am izvorât și în care ne întoarcem.


Astfel, având această tematică, cele 13 zile care urmează pot scoate la suprafață diverse mecanisme prin care noi ne-am închis inima și am uitat cine suntem noi cu adevărat, am uitat de puritatea inimilor noastre și am uitat să ne iubim pe noi.


Eliberarea de tiparele emoționale din trecut. Libertate.


Fiind arhetipul succesor al Lunii Roșii, putem să ne confruntăm cu diverse trăiri și emoții intense, unele dintre ele chiar creatoare de drame. Este posibil să iasă la suprafață dureri ascunse care ne-au închis inima și care ne-au rănit în trecut. Mediul prielnic pentru aceste conștientizări sunt relațiile, care au rolul de a scoate la suprafață ceea ce intenționăm, de cele mai multe ori, să ținem ascuns îngropat în noi.


Fii acum atent la emoțiile și la trăirile intense cu care te confrunți. Poate fi vorba despre gelozie, posesivitate, frici, furie sau chiar așteptările pe care le proiectăm asupra celorlalți.


Această perioadă poate fi extrem de solicitantă din punct de vedere emoțional, însă ne face bine să ne amintim că scopul suprem al acestui ciclu este VINDECAREA, revenirea la noi, în centrul inimilor noastre, reamintirea iubirii ce suntem deja!


Doar centrându-ne în acest spațiu curat și pur al inimilor noastre putem să creăm relații susținătoare și autentice cu ceilalți, bazate pe acceptare și iubire necondiționată.


Iubire necondiționată


Iubirea necondiționată poate suna de multe ori ca un ideal nepâmântesc și imposibil de atins. Deși reprezintă însăși natura noastră reală, de cele mai multe ori ne este aproape imposibil să o manifestăm. Și este OK. Nu ne cere nimeni să fim ZEI, chiar dacă în esență suntem!


Ce putem face în schimb este să privim cu blândețe și compasiune înspre noi înșine și să facem un pas înapoi în momentele intense care ne împing spre reacții emoționale automate. Putem să ne oprim și să stăm cu ceea ce iese la suprafață în noi, să creăm un spațiu interior prin care să conținem stările respective și să ne întrebăm sincer:


De unde ne vin aceste porniri? Cine din viața noastră le-a manifestat? Ce încerc să protejez? Cum îmi închid inima? Oare acest comportament mă deschide spre o comunicare sinceră și autentică cu celălalt sau îmi consolidează zidurile și izolarea? Am încredere în viață și în oamenii care vin spre mine?


Avem ocazia acum să ne observăm și să ne înțelegem mai profund reacțiile emoționale și automatismele pe care ele le crează, să ne conectăm cu durerile din trecut și să le privim din perspectiva iubirii. Aceste tipare care ies la suprafață sunt adânc înrădăcinate în sistemul nostru limbic și ne țin închiși în bucle de reacție, incapabili să evadăm.


Astfel, orice practică ce ne susține aceste conștientizări și eliberări, ne este benefică. O variantă este să lucrăm cu uleiurile esențiale care sunt ajutoare absolut minunate în procesarea, conștientizarea și eliberarea emoțională.


Un alt proces extraordinar de conștientizare a tiparelor care ne fac să ne închidem inima este Secvența Venus din sistemul Cheile Genelor.


Trezirea Martorului interior


Toate acestea ne ajută să ne trezim Martorul interior și să pătrundem tot mai mult în starea de acceptare. Mai întâi față de noi și de fragilitatea umanității noastre, iar apoi față de ceilalți, care sunt și ei oameni ce-și caută drumul și calea spre iubire.


Câinele Alb este aici să ne amintească de esența noastră divină care este puritate, inocență și iubire necondiționată!
Recunoscând aceste atribute în noi, vom putea apoi să le recunoaștem și în ceilalți. Iar astfel, alegând calea autenticității, integrând durerea și tiparele emoționale care ne separă, putem să ne conectăm sincer cu cei care sunt aici să ne susțină, companionii noștri de destin, familia noastră de suflete.


Conectarea cu Familia noastră de suflet


Nu am venit să trăim aici singuri și izolați, ci să ne amintim cine suntem și să colaborâm cu cei din fractalul nostru de suflet. Avem ghizi întrupați și neîntrupați meniți să ne susțină și să ne ajute să ne împlinim misiunea.


Doar printr-o inimă curată putem să-i recunoaștem și să creăm relații autentice și armonioase bazate pe iubire. Acele relații după care tânjim cu toții și care sunt atât de hrănitoare pentru inimile și sufletele noastre!


Viața lucrează pentru noi, nu împotriva noastră, iar orice obstacol care ne iese acum în cale poate fi alchimizat și eliberat în energia iubirii, atâta timp cât ne dăm timp și spațiu să ne întoarcem în inimile noastre.


În limbajul Cheilor Genelor, arhetipul Câinelui Alb mă conectează cu energia Cheilor: 25 (acceptarea și Iubirea necondiționată) activată acum de Jupiter, 13 (trezirea Martorului Interior) activată de Saturn, 44 (familia de suflete și Sinarhia) activată de Soare și de Mercur, iar de la finalul lunii de către Nodul Sud, care simt că ne va aduce niște slinieri interesante cu companionii noștri de destin.


Mai simt și energia Cheii 55 care ne vorbește despre Libertatea la care ajungem prin ieșirea din starea de victimă și de dramă emoțională și energia Cheii a 2-a care ne vorbește despre direcția spre care ne îndreptăm și anume: Unitatea. Desigur, mai pot fi și alte asocieri.


Câinele Alb ne vorbește și despre noi începuturi în care această iubire și aceste conexiuni autentice pot să fie susținute și să rodească în armonie!


De asemenea, Duminică, 6.11.2022, voi susține împreună cu prietena mea Alina Petrache, Cursul de Inițiere în Sincronarul Maya, în care vom dezvolta cele 20 de arhetipuți și cele13 tonuri care alcătuiesc o minunată țesătură temporală care ne influențează viața din subtil și care au menirea să ne conecteze la un ritm armonic și natural de a trăi.


Pentru mai multe detalii și înscriere accesați link-ul următor.Să avem zile senine, în care inima noastră pură de copil să se experime cât mai mult și să ne conducă spre regăsirea unității interioare care, mai apoi, se va reflecta în unitatea exterioară!


Cu iubire și încredere,

Camelia

💗


81 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


bottom of page