top of page
Caută

Diferența dintre a-ți cunoaște designul și a-ți trăi designul


În ultima vreme, sistemul Human Design a devenit tot mai cunoscut și mai popular, atrâgând tot mai mult atenția celor curioși și dornici să se cunoască. Și, din ceea ce observ eu este că se formează un trend prin care tot mai mulți oameni intră în contact cu acest sistem fie printr-o sesiune individuală, fie prin studiu personal sau alte modalități.


Sistemul Human Design este fascinant și îi vrăjește pe mulți cu informațiile sale extraordinare pe care le aduce. Cu toate acestea, există o diferență colosală între a-ți cunoaște designul, pentru că ai intrat în contact cu anumite informații care au trezit ceva în tine și a-ți trăi designul, ceea ce este un proces de o viață!


Asta nu înseamnă că toată viața este nevoie să stăm în cursuri și programe educaționale, ci presupune să ne asumăm propriul proces și să pășim cu multă curiozitate și răbdare pe calea descoperirii de sine.


Cine sunt eu cu adevărat dincolo de ceea ce m-am obișnuit să cred despre mine?


Sursa Necunoscută Internet

Iar acest lucru durează, este un proces, un parcurs și necesită devotament. În primul rând față de tine și față de propria ta energie. Totul este deja în TINE, doar că, peste acea esență minunată s-au așternut straturi și straturi de condiționări și obișnuințe care nu reflectă cine ești tu cu adevărat.


Este nevoie să fii dispus să mergi puțin mai adânc decât ceea ce-ți livrează suprafața și să înveți să stai cu tine, să te observi în tăcere, în mișcare, în acține, în liniște în reacție. E nevoie să ne vedem pe noi, să ne surprindem în flagrant și să vedem din ce spațiu acționăm atunci când o facem.


Este acesta aliniat și ghidat de călăuza noastră interioară sau este o reacție, o obișnuință, un mod de a astupa durerea?


Și nu este nimic greșit în acest parcurs. Putem să fim și să facem ce vrem și cum simțim noi. Este în regulă. Viața înseamnă trăire, înseamnă experiență. Avem nevoie să experimentăm cum se simte să fim aliniați cu partea noastră mai profundă și să nu fim aliniați cu noi înșine.


Din toate aceste experiențe învățăm. În timpul nostru, în ritmul nostru și, dacă este calea noastră, ne vom deschide tot mai mult să întrupăm ceea ce am venit să FIM.


Această esență despre care vorbesc este adânc în ființa noastră. Ea este natura noastră, doar că mintea noastră conștientă nu știe asta. Și din acest motiv s-a identificat cu tot felul de alte aspecte referitoare la cine crede ea că suntem și încearcă din răsputeri să ne ducă pe acea cale, chiar dacă nu reprezintă calea noastră adevărată.


Această încercare continuă a minții de a menține obișnuințe și comportamente care nu sunt aliniate cu adevărul din noi se numește în Human Design - Sine Fals. Iar acest Sine Fals care a pus stăpânire pe noi încă din copilărie, are nevoie să fie văzut și treptat eliberat din sistemul nostru, pentru a face loc tot mai mult Sinelui nostru Real să se exprime prin noi.


Când vorbim despre Sinele Fals, vorbim de multe, multe condiționări care s-au așternut asupra noastră și au preluat conducerea, astupând treptat vocea și exprimarea Sinelui Real.

A trăi din aceste condiționări ne conduce spre o viață standardizată, care dă bine în afară, însă, în care simțim că noi nu suntem vii acolo, că nu ne reprezintă.


Întrucât a durat ani de zile pentru ca acest Sine Fals să se instaureze, este nevoie de mult timp pentru a reversa procesul și a-i permite Sinelui nostru Real să preia conducerea. De aceea spun că este un proces de decondiționare, o călătorie. Poate cea mai fascinată călătorie din această viață! Și este nevoie de timp și de răbdare pentru a desface treptat fațetele obișnuinței și a lăsa adevărul nostru interior să iasă la lumină.


Suntem înconjurați de distrageri exterioare care mențin tot mai mult iluziile și în mrejele Sinelui Fals, iar acest nou mod de a funcționa are nevoie să fie exersat tot mai mult și mai conștient până când devine natural pentru noi.


Precum copilul mic care începe să meargă, chemarea de a ne alinia cu adevărul nostru interior este acolo încă de la naștere întrucât aceasta reprezintă natura noastră reală. Însă avem și noi nevoie de susținere pe această cale deoarece lumea, în general, este construită din Sinele Fals și prea puțin susține exprimarea naturii noastre reale. De aici omogenitatea, de aici nefericirea, de aici depresiile și toată suferințele pe care le perpetuăm din generație în generație.


Ce poate face Human Design pentru tine este să te ia de mânuță și să te facă să te vezi, să te descoperi și să te reîmprietenești cu tine. Să începi să vezi cum ești tu făcut să funcționezi de la mama natură și, în același timp îți arată și felul în care te-ai obișnuit să funcționezi de-a lungul timpului, mai mult mental și mai puțin conectat cu propria esență. Pentru a putea deveni conștient de tine, de această luptă interioară și a învăța să ai încredere în ghidarea ta internă.


Când nu o lăsăm să se exprime, această esență interioară suferă și strigă că vrea să iasă la lumină, să nu mai fie sugrumată și băgată la cutie.


Cu cât facem asta tot mai mulți dintre noi, cu atât mai mult ne vindecăm, ne aducem unicitatea noastră pe lume și vom construi o societate sănătoasă în care copiii noștri să crească susținuți și conectați cu propria lor sclipire interioară.


Implicațiile procesului de aliniere cu propriul adevăr interior și decondiționare mentală și emoțională sunt vaste și cu bătaie lungă. Doar că nimeni din lumea aceasta nu va putea să pășească pe calea celuilalt.


Fiecare dintre noi avem nevoie să ne asumăm propriul drum și propriul proces. Iar recompensele sunt uriașe, pentru noi toți, ca întreg!


Viața devine mai ușoară întrucât nu ne mai luptăm cu ea, ci învățăm să ne ascultăm și să curgem cu ea. Astfel ajungem să ne conectăm cu oamenii potriviți care sunt aliniați cu ceea ce avem noi de făcut în această viață și să formăm relații conștiente în care natura noastră reală este onorată și respectată. Ne dăm voie să FIM și îi onorăm pe ceilalți pentru unicitatea lor. Învățăm să ne iubim pe noi înșine pentru ceea ce suntem și ne conectăm tot mai mult la energia compasiunii, de care avem atâta nevoie.


Încetăm lupta și onorăm viața, îi permitem originalității noastre să se exprime!Dacă toate acestea rezonează cu tine și te simți chemat să pășești pe această cale, te invit să ni te alături în programul Trăiește-ți Designul – Trezește Esența din TINE!, care începe azi, de la ora 19:30.


Înscrierile rămân deschise până în data de 6.12.2023.


Detaliile despre program și înscriere le găsești în linkul de mai jos:Ceea ce am venit să facem pe lumea asta este să lăsăm propria noastră Esență și unicitate să se exprime în lume. Asta ne împlinește pe noi și asta va face lumea mai frumoasă!


Vă îmbrățișez cu bucurie!

Camelia

🥰🤗💗39 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page