top of page
Caută

Trăiește-ți Designul! – Întoarce-te la tine!

Actualizată în: 27 nov. 2022


Din 6 Noiembrie, odată cu intrarea Soarelui în Cheia 1 (Entropie, Prospețime, Frumusețe), am ieșit din trimestrul Dualității și am intrat în Trimestrul Mutației.


Ce înseamnă asta?


Ei bine, focusul general s-a mutat de la dinamica relațională spre procesul nostru individual de transformare, care va fi potențat în următoarele 3 luni.


Astfel, viața ne conduce treptat spre profunzimile ființei noastre, spre auto-investigare și deschidere spre noi revelații care să ne permită exprimarea Sinelui nostru autetic într-un mod creativ și unic!


Ce vrea viața de la noi este să ne așezăm în noi, în unicitatea noastră, în ceea ce ne diferențiază, iar pentru aceasta ne invită să ne șlefuim lentilele prin care ne percepem, prin care îi vedem pe ceilalți și prin care privim lumea.


Reușind să facem acest lucru, întreaga noastră realitate se transformă.


De ce?


Deoarece deschizându-ne ”să ne vedem” dintr-o altă perspectivă ajungem la noi înțelegeri și, implicit, la noi decizii care vor fi muuult mai autentice și mai aliniate cu adevărul din noi.

Doar onorând ceea ce suntem cu adevărat vom reuși să trăim o viață care să ne reprezinte!


Momentul de Trezire


Scriind aceste lucruri legate de procesul de transformare, gândul m-a dus spre anul 2014 – un an profund transformator pentru mine.


”Întâmplător” ochii mei s-au dus pe tranzitele dintr-o zi marcantă, cu câteva zile inaintea aniversării mele de 30 de ani. Nu m-am uitat niciodată peste acele tranzite.


Pictura - Freydoon Rassouli - Solstițiul Izbăvirii

Ce am descoperit acum, este că fix în acea zi, Uranus s-a aliniat perfect cu Luna mea natală din Cheia 51 – (Agitație, Inițiativă, Trezire) și mi-a adus ceva neașteptat, bineînțeles - o adevărată Trezire. În acea zi am primit chemarea spre a descoperi Sistemul Human Design. Acea invitație a vibrat atât de mult în mine încât nu-mi mai doream nimic altceva decât să merg acolo. A trebuit să mai aștept o lună.


Nu prea știam eu mare lucru atunci, însă cumva eram într-o expectativă. Simțeam că până la finalul anului va trebui să fac ceva diferit față de ceea ce făceam până atunci, însă nu știam ce anume. Eram în concediu de maternitate și primisem încă din timpul sarcinii mesajul că va urma o schimbare profesională pentru mine. Habar n-aveam ce anume.


Astfel, gândurile mele începuseră să meargă spre tot felul de sisteme și de căutări și chiar mă vedeam aplicând în toamnă la Facultatea de Psihologie, o pasiune de-a mea ce se dorea împlinită. Nu a mai fost nevoie.


Întâlnirea


Pe acest fond, întâlnirea mea cu Sistemul Human Design a fost atât de puternică încât a mișcat ceva adânc din mine. Răspunsul pe care l-am avut atunci a fost ca o revărsare de energie, dincolo de voia mea, care mă ducea spre a descoperi și a studia acest sistem, cât mai repede și cu o sete incredibilă.


Intuitiv am înțeles atunci, înainte de a participa la curs, ci doar citind descrierea evenimentului, faptul că modul meu de a mă călăuzi prin viață consta în a-mi urma adevărul din interior. Această revelație a fost cea care m-a purtat apoi într-o călătorie îndelungă de transformare, cea care a devenit Calea Fluturelui Albastru – Calea Transformării Mele.


Devenisem atât de bună în a face ceea ce era de făcut și ce trebuia, în a fi ”femeie în casă”, o ”mamă bună”, ”o soție de casă” încât mă afundasem într-o situație care nu-mi aducea deloc satisfacție și strălucire. Aveam o viață bună, dar ternă. Ceva fundamental lipsea din peisaj. Bifasem multe ”realizări” – terminasem o Facultate și Masterul, eram căsătorită, aveam un copil pe care îl iubeam, aveam un job bun și, totuși,.... eu nu prea eram pe acolo. Eram doar o versiune ștearsă și devitalizată.


Reconectarea cu Mine


Îndemnul de a urma energia din mine și de a face ceea ce-mi place a venit să-mi reamintească adevărata mea natură – veselă, exuberantă și magnetică. O femeie vie și plină de viață!Am descoperit apoi faptul că această vitalitate extraordinară reprezintă chiar natura mea reală, esența mea, iar ea se menținea în mine atâta timp cât alegeam să o ascult, să o înțeleg și să o urmez, să-mi dau voie să trăiesc în flowul său, care nu avea nimic în comun cu planurile minții mele.


După muuulți ani de îndeplinit sarcini exterioare, în sfârșit ceva îmi spunea că tot ce aveam de făcut era să urmez viața din mine! Am început astfel să mă deschid spre un proces de explorare care se deschidea atunci în fața mea. Un proces spre necunoscut! Totul era nesigur, însă ”vocea mea” era mereu cu mine și mă ghida spre ce aveam de făcut în continuare. M-am simțit însuflețită și extrem de exuberantă!


Renăscusem! Întreg agest proces a avut momentele sale de cumpănă, cu stări de teamă, îndoieli și incertitudini, însă a fost încărcat cu multe momente magice, trăiri autentice, satisfacții incredibile și întâlniri cu oameni pe care divinul i-a așezat în drumul meu, la momentul potrivit.


Toate acestea m-au susținut și mi-au dat curajul să mai fac un pas pe Calea mea și să am încredere în mine și în viață! Să merg înainte!


Invitație


Acum, după 8 ani de pășit pe această cale, mă bucur să pot să vă fiu Ghid și să vă deschid și vouă calea spre voi înșivă, spre adevărul din voi, spre esența Ființei voastre.Ce pot să spun acum, privind în urmă, este că întreg parcursul a meritat fiecare experiență, că viața este într-adevăr magică și surprinzătoare și că merită înmiit să devenim mai conștienți de noi înșine și de legile lumii pe care am venit s-o locuim!


Înțelegându-ne pe noi, ne aliniem cu Sinele nostru mai Înalt și începem să trăim autentic, așa cum, de fapt, ar fi natural să o facem mereu.


Astfel, ajungem să descoperim ce înseamnă cu adevărat iubirea de sine, care ne deschide spre compasiune, onorare, respect și iubire față de ceilați și față de viață.


În timp, descoperirea se transformă în trăire asumată și întrupată. Iar asta am venit să facem cât mai mulți dintre noi, cei ce simt în sufletul lor această chemare.


Vă anunț pe această cale că am deschis porțile pentru înscrierea în călătoria ”Trăiește-ți Designul”, un parcurs cu adevărat transformator și revelator. Începem în 25 noiembrie 2022, la ora 19:30, online.


Pentru mai multe detalii, vă rog să accesați linkul de AICI.


Suntem unici, suntem, magici, suntem divini și am venit să înflorim și să trăim frumos aici, împreună!


Cu iubire,

Camelia

💗🦋🌸

153 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page